Galskapen lenge leve i Klevestrand

Noen ganger blir jeg så oppgitt over såkalt "voksne" mennesker. Særlig oppgitt ble jeg over denne saken her fra Porsgrunn Dagblad:

---

Foreldrene mente Talmo ikke var voksen nok til å ta vare på barn fordi hun sto på skateboard til jobben. Bakgrunnen for foreldrenes klage skal ha vært en enkel episode der Talmo sto på skateboard på vei til jobb.

Hun ankom Klevstrand skole på rullebrett, men holdt på å falle av brettet på vei inn i skolegården. Det hele skal ha blitt mottatt med jubel blant barna, mens de voksne ikke likte opptrinnet.

Foreldrene mente de ikke kunne forbinde denne oppførselen med en voksen omsorgsperson. Rullebrettet gjorde dermed Talmo jobbløs

---

Galskapen lenge leve sier jeg.

Jeg klarer ikke med min beste vilje å fatte og begripe hva som rører seg mellom øra til de foreldrene som mente at det å skate til jobben ikke er forenelig med å passe barn på SFO. For å være helt ærlig så tror jeg disse idiotene av noen foreldre er D Å R L I G E R E omsorgspersoner for sine barn enn det Julie Talmo er.

Hvis noen av mine lesere vet hvem disse imbesile foreldrene er så send meg en mail med navnene så skal jeg publisere idiotlisten her. Slike mennesker fortjener ikke annnet enn utdriting og forakt.

Mailen sendes til minmening@netscape.net

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/2044921