Min Mening svarer Om verdiskapning

Jeg fikk en litt artig kommentar fra en som kaller seg "Om verdiskapning". Kommentaren var et svar til et innlegg jeg hadde om Landbruksminister Terje Riis-Johansen. Intelligent som denne personen er så postet han kommentaren under innlegget om barnevernet og svartelistingen. Smart. For vet du hva Om verdiskapning? Jeg leser alle kommentarer så hold deg til det innlegget du kommenterer du...

Vel, her er dette svaret fra Om verdiskapning med mine kommentarer:

Om verdiskapning: "Har det faktisk ikke foresvevet din tåkete Frp-hjerne at landbruksministeren har andre målsettinger enn deg. Og at han i forhold til sitt ståsted er ganske fornøyd med hva som er oppnådd."

Min Mening: Din lille forsmådde hjerne har ikke fått med seg et jeg er langt fra noen frp'er ser jeg. Jeg er medlem av partiet Venstre.

Om verdiskapning: "Lurer også på om det noen ganger kan snike seg inn en tvil --- har vi alltid hatt rett når vi hevder markedsøkonomiens fortreffelighet. Jfr. ønske om salg av den norske olje-sokkel til private fra Frp og langt inn i høyre i 70-åra - eller hvilke fantastiske økninger vi har fått i strømprisene etter at markedskreftene fikk overta - med sin uovertrufne magiske formel som skal gjøre ALT så meget mer effektivt og dermed billigere. Eller høyrekreftenes blånekting av at vi kan stå overfor katastrofale endringer i klimaet i verden - for en stor del utløst av menneskapt forurensing. Dessverre blir hele verden dratt med i denne katastrofen - ikke bare de verste miljøsvina."

Min Mening: Igjen, jeg er ikke frp'er jeg er Venstre

Om verdiskapning: "Å være så blind for annet enn egen griskhet, lyst på den nyeste BMW-en, hytte i milliardærstrøket, og et generellt grenseløst forbruk, gjør deg og dine kumpaner til noen av den menneskelige histories verste menneskefiender."

Min Mening: Det er store ord du tar i munnen her altså. Min inntekt var i fjor på 125000, den samlede inntekten her i huset var på litt under 200000 kroner. Det er ingen her i huset som kjører BMW, ikke har vi hus heller, vi leier. Og vi har ihvertfall ikke råd til hytte uansett størrelse. Forbruket sier vel seg selv med den inntekten vi har her i huset.

Om verdiskapning: "Om du vil legge ned jordbruket i Norge (som forøvrig ikke består av en gjeng latsabber med litt restarbeidsevne - men tvert imot folk som vet hva realt arbeide går ut på - i motsetning til deg. Da synes jeg faktisk du burde emigrere til et land med nesten gratis kjøtt og andre landbruksprodukter i forhold til hva herrefolket tjener. At dyra er spekkfulle av antibiotika, vektshormoner og annen dritt burde ikke bekymre deg. Det er effektivt, billig og landarbeiderne er blant de fattigste i landet."

Min Mening: Jeg er ikke for å legge ned landbruket i Norge, jeg er for effektivisering av landbruket. Slik landbruket er i dag er det ekstremt ineffektivt og fordyrende både for staten og oss forbrukere

Om verdiskapning: "Må jo passe en Herremann som deg utmerket. Som øyensynlig lever etter motto som: Leve oss på børsen, gi faen i resten av verden - og etter oss kommer syndefloden- men det er jo bare de jævla "kommunistene"som bryr seg om det."

Min Mening: Apropo børsen. Jeg er en jævla kapitalist jeg med den ufattelige store formue av hele en aksje i Telenor. Til og med stemmeberettiget til generalforsamlingen og utøver min makt med stor glede. Ja ja, den makten er nok svært så begrenset med en hel stemme. Så om det passer en Herremann som meg helt utmerket? Tja, jeg har ihverfall lavere inntekt enn det de oversubsidierte bøndene har.

Ironisk nok så er Om verdiskapning fra Skien eller like i nærheten ihvertfall. Det er Landbruksministeren også. Pussig sammentreff. Er du sur Terje...?

Kommentarer:
Postet av: Nicolas

Dette kunne jo blitt et saftig tfft meme. Komme med utdypende kommentarer p helt feil blogger.Med mindre det er et meme allerede, selvflgelig.

14.11.2006 @ 13:13
URL: http://ars-ethica.blogspot.com/
Postet av: Knut Stian Olsen

Det er ikke et meme nei :O)

14.11.2006 @ 13:16
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/2711069