Krf-reklame med naken Valgerd

Kristelig Folkeparti er på stemmejakt nå før valget neste høst og siden jeg står på deres e-postliste fikk jeg denne plakaten tilsendt fra Krf's valgkampsekreteriat:

Krf-reklame

Et friskt innslag selv om det er lovlig tidlig å starte valgkampen allerede nå synes jeg. Men at Valgerd var ei så flott dame hadde jeg ikke i mine våteste eller skitneste fantasier trodd...

Kommentarer:
Postet av: Trygve

Dette er rett og slett et hatefullt uttrykk fra din sin side. Det virker ikke som du eier respekt for enkeltmennesket! Ser du har skrevet om Kim Friele, og du mener hun fortjener respekt. Bør ikke du da samtidig vise den samme respekt som du ønsker? Det virker temmelig søkt når du legger ut slike bilder. Og jeg håper mange med meg skjønner at det her er totlat hensiktsløst og trist! Fritt sitert etter "Min mening": "Deres moralske forvaklede syn på andre mennesker og deres privatliv gjør meg kvalm."

14.11.2006 @ 20:27
URL: http://barlaup.weblogg.no
Postet av: Knut Stian Olsen

"samtidig vise den samme respekt som du ønsker"Jeg er ikke her for å bli respektert hvis du trodde det

14.11.2006 @ 20:28
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Trygve

Du ytrer ønske om at andre skal bli respektert feks, Friele, da synes jeg det er merkelig å legge ut slike bilder. Da har du egentlig ingen grunn til å kreve respekt i andre sammenhenger, når du selv er så respektløs!

14.11.2006 @ 20:44
URL: http://barlaup.weblogg.no
Postet av: Knut Stian Olsen

Hvis det virkelig hadde vært bilde av Valgerd ville jeg ha vært til dels enig med deg, men det er det jo ikke - beklager å skuffe deg med det, men det er ikke Valgerd altså...

14.11.2006 @ 20:46
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av:

Usmaklig!Lurer litt på hvordan du ville reagert om du fikk se et slikt bilde av deg selv Herr Olsen?Dette er jo ikke Valgerd, det har vi forstått..Jeg kan ikke annet enn å riste på hodet av slik respektløst uthenging..

14.11.2006 @ 20:58
Postet av:

Navn og url blir ikke lagret, men;Bjarnewww.rosenius.weblogg.no

14.11.2006 @ 21:00
Postet av: Tormod

Det er da ikke så mye å ta på vei for.. jeez.Min invending går i at dette bildet er svært gammelt.. tror jeg fikk det på mail rundt 99-00 en gang.

15.11.2006 @ 00:06
URL: http://nettvint.net
Postet av: Nicolas

Det er vel strengt tatt lite som skiller dette bildet og en karikatur, rent prinsipielt. Sånn sett synes jeg det er en relativt dårlig karikatur fordi den ikke "sier" noe som helst, bortsett fra et pubertalt "Valgerd er teit, da!"Noe å ta på vei for? Egentlig ikke.

15.11.2006 @ 16:33
URL: http://ars-ethica.blogspot.com/
Postet av: Knut Stian Olsen

Egentlig så sier "plakaten" noe Nicolas. Den ironiserer litt over krf's åpne samfunn - noe de strengt tatt ikke er for. Ikke fra et liberalistisk ståsted ihvertfall :O)Personlig så synes jeg ikke Valgerd er så veldig teit, hun gjorde riktignok en gigantisk brøler i saken om Birger Medhaug, men bortsett fra det så synes jeg ikke hun er så velidig teit.Men hvis man først skal ironisere over et parti så må man nesten velge seg ut en eller annen person fra dette partiet - og at det ble Valgerd er helt tilfeldig fordi jeg fikk dette bildet på e-post for et par dager siden.Men Tormod har nok rett i at det er et gammelt bilde, det er lenge siden jeg så det første gangen, men jeg fikk det som sagt på nytt nå for et par dager siden...

15.11.2006 @ 16:46
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Martin

KrF er selvsagt for et åpent samfunn. Hva får deg til å tro noe annet, Knut Stian?

15.11.2006 @ 18:28
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no
Postet av: Knut Stian Olsen

Krf står ikke for det åpne liberale samfunnet jeg ønsker meg Martin. Jeg sier ikke at krf er for ekstrem lukking og kontrollering altså, de er bare ikke så åpne og frie som det jeg ønsker meg at samfunnet var.To korte eksempler (som jeg ikke gidder å debattere i dette innlegget, det får vi ta i et annet når jeg skal skrive om det Martin)1. Homofilisaken2. Bioteknologisaken

16.11.2006 @ 00:58
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Martin

Skjønner. Selvsagt uenig men skjønner ;)

16.11.2006 @ 16:11
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/2717546