Lettere påseilet

"Den som kan dokumentere eller påstå at jeg var synlig beruset på talerstolen, skal sannelig være god" sier Frp's Per Sandberg etter tirsdagens fadese fra Stortingets talerstol.

Er dette en edru mann? Alle som har sett innslagene i nyhetssendinger eller på forskjellige nett-TV sider ser at Sandberg er alt annet enn edru. Lettere påseilet vil jeg kalle det.


Kommentarer:
Postet av: Per Hikkerup

Mine komentarer hos VamPus :Politikere har vært fulle før også.Far min møtte landbrukskomiteen i Sikkilsdalen, hverken Jon Leirfall eller Torstein Tynning var totalavholds.Einar Gerhardsen derimot smakte ikke en dråpe.Trygve Bratteli derimot både danset og tok et glass øl, tilogmed i stortingsrestauranten.Når vi hører at hyklerne har skjenket Sandberg i stortinget og senere angitt ham så smaker dette vont.

Postet av: Conad

"Når vi hører at hyklerne har skjenket Sandberg i stortinget og senere angitt ham så smaker dette vont."For å stå for egne handlinger er ikke aktuelt...?Siv går til frontalangrep på pressen etter dette. Patetiske unger.... FrP smaker vondt (uten at det er noe nytt)!

14.12.2006 @ 23:43
Postet av: Amadeus

Sandberg har problemer med alkohol, derav sykemeldingen og uttalelsene hans til media. Jeg synes folk skal la ham være i fred så han kan få takle problemet sitt.

14.12.2006 @ 23:46
Postet av: Knut Stian Olsen

Amadeus: Jeg tror ikke du har belegg for den påstanden, det er ren synsing du kommer med som ingen burde tro et sekund på

15.12.2006 @ 05:03
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Per Hikkerup

Per Sandberg har nok problemer med alkohol.Han har vært i nevekamp i fylla, men i likhet med de fleste nordmenn blir han rammet av bondeanger dagen derpå. I så hensende er ikke Sandberg atypisk.Sandberg har vært under betydelig psykologisk press og vært utsatt for trusler konstant i lengre tid.Drittsekkene som skjenket Sandberg på stortinget og siden informerte pressen er personer som passer seg vel for å mene noe kontroversielt om innvandring f.eks.I private sammenhenger viser det seg ofte at rottenikkene som sladrer til pressen er vel så fordomsfulle og rasistiske som de som er kritiske til dagens regime på dette området.

15.12.2006 @ 12:23
Postet av: Grenseløs

Men fremskrittspartifolk er drittsekker. Å bruke alkohol er helt greit, synes jeg, også offentlig. Men jeg synes også det er stort at drittsekken Sandberg får seg en på trynet.

16.12.2006 @ 03:07
URL: http://luftigesuperdass.blogspot.com
Postet av: Clint Eastwood

Amos Keppler er en drittsekk.Hadde han ikke vært en drittsekk hadde han utfordret Per Sandberg til nevekamp.Denne feige Amos Keppler har ikke guts til det.

Postet av: Per Hikkerup

Hyklere ,Arne Strand og DobbeltmoralisterSånn avslutningsvis når Arne Strand fortsatt er på stigende (?) rus, synes jeg det er opplysende å sitere fra redaktørens kommentar i lørdagens Østlands-Posten (beklageligvis noe langt, da!): Men de journalistiske vesentlighetskriterier har endret seg i takt med den politiske korrektheten. Vi skal ikke gå langt tilbake i tiden før alt var så helt annerledes. Det var Gro Harlem Brundtland gjennom sine memoarer og ikke journalistene som til slutt fortalte hvordan partiformann Reiulf Steens alkoholbruk fikk politiske følger. Og det var først i bokform allmennheten ble kjent med den blant journalistene så herostratisk berømte, men altså uomtalte, togturen Ap-toppene statsminister Odvar Nordli, partileder Reiulf Steen og nestleder Gro Harlem Brundtland gjennomførte under valgkampen i 1979. Med journalister på slep utviklet den fuktige ferden fra hovedstaden til stiftsstaden Trondheim seg til den reneste heisaturen i bedriftsidrettslaget. Det lakk i stride strømmer fra både flasker og statsbudsjett. Rykteflommen om Ap-toppenes fyllekuler var da også medvirkende til å gi Gro partitronen etter valget. Noe som igjen skulle føre til at Dagsavisenes nåværende politiske redaktør, Arne Strand, fikk jobb som statssekretær hos Gro. Likevel gjenkjenner ikke Strand duften av hykleri når han på lederplass i går mener Sandbergs tre akevitter «sier mye om et parti som har en slik nestformann.»

25.12.2006 @ 13:57
Postet av: Knut Stian Olsen

Per: Takk for litt mer opplysninger. Kanskje jeg burde begynne å lese Østlands-Posten også :)

25.12.2006 @ 16:04
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/3117879