Patetiske demonstranter

Rett og slett patetisk og direkte latterlig var den demonstrasjonen mot Hamas i Oslo i dag. Hele 14 personer klarte de å mobilisere til den lille demonstrasjonen sin.

Ikke bare var disse personene patetiske og latterlige, de var også totalt uvitende om hvorfor de egentlig sto der, annet enn at de var motstander av Hamas. VG skriver: "Anne-Liv Gamlem ble utnevnt til talsperson for gruppen, men folkeretten hadde hun ikke noe forhold til. På spørsmål om de støtter Israel på tross av Israels brudd på folkeretten, fikk VG Nett opplyst av demonstrantene at de ikke kan så mye om folkeretten. Derfor ble det vanskelig å uttale seg om temaet."

Også en annen person uttalte seg til VG: "En av demonstrantene, Sindre Rudshaug, sier til VG Nett at det er problematisk at Hamas er demokratisk valgt. - Vi ønsker jo demokrati i Midtøsten, men vi mener at palestinerne har valgt feil, sier Rudshaug."

Fy faen altså, jeg tror jeg ler meg ihjel av disse gjennomtenkte og velformulerte uttalelsene. Disse personene kan nok ikke ha så veldig mye mellom ørene, det er også grunnen til at navnene er uthevet.

"Heng dem ut"-taktikk, sett dem i gapestokk og le av dem. Det gjør jeg, jeg lo rett ut når jeg leste om dem i VG i dag.


Oppdatering I:

Se også intervju med Gamlem her og døm selv

Oppdatering II:

Peterandrej skriver et "motsvar" til dette innlegget i sin blogg, men det han desverre gjør feil er å ta for seg en helt annen demonstrasjon der ei gammel dame blir angrepet, enn denne demonstrasjonen som jeg skriver om her.

Kommentarer:
Postet av: fehodeode

Fy faen altså, slik ubarbert antisemittisme hadde jeg ikke ventet meg fra deg, Knut Stian!Én ting er at disse menneskene du disser er venner av verdens mest politisk korrekte stat å støtte, nemlig Israel. En annen, og mye verre, er at du gjennom å hakke på dem for å være *for få*, indirekte henviser til Holocaust, der jo noe av poenget nettopp var at de skulle bli få.Faktisk forsvinnende få, ifølge den stortyske planen.Nei, Knut Stian. Jeg syns det er på sin plass med en offentlig unnskyldning til Staten Israel, ved den israelske befestede ambassade i Parkveien.

15.05.2006 @ 22:14
URL: http://fehodeode.blogspot.com
Postet av: Peterandrej

Dette var jo bare et så forstyrret innlegg at jeg var nødt til å skrive et motsvar:http://www.peterandrej.com/2006/05/15/patetiske-demonstranter-min-mening/

15.05.2006 @ 22:32
URL: http://www.peterandrej.com
Postet av: Knut Stian Olsen

fehodeode: Det er en kjent taktikk fra Israelvenner å kalle alle som er kritiske til Israels politikk for antisemitter. Den biter ikke på meg fehodeode.Kan du forresten hvise hvor i dette innlegget jeg er antisemittisk?

15.05.2006 @ 23:20
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: fehodeode

http://www.israel-shalom.net/http://www.shalom-israel.info/

15.05.2006 @ 23:55
URL: http://fehodeode.blogspot.com
Postet av: Knut Stian Olsen

Jeg ser fremdeles ikke hvor jeg er antisemittisk fehodeode...!

16.05.2006 @ 00:14
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: elvis bling laden

huff.. jeg klarte ikke å se ferdig den tv-snutten. Jeg bare synes synd på hu stakkars dama. huff og huff. Hu gjorde ikke en veldig god figur, stakkars. Og i tilegg tok hu feil.. Det beste (det vil si, da jeg blei så flau at jeg ikke klarte å se ferdig) var da hu måtte ta betenkningstid på hvorvidt folkeretten var viktig. Huff.

16.05.2006 @ 02:47
URL: http://gudbedre.blogspot.com
Postet av: heh

hahah!fehodeode tar den klassiske "all kritikk av israel er rasistisk!", mens peterandrej tar den andre klassikeren "men de andre er også ille, så da går det opp i opp!" mens han bommer totalt på hvilken demonstrasjon det er snakk om. nesten like morsomt som hovedinnlegget!

16.05.2006 @ 03:18
Postet av: Lasse G. Dahl

Er det bare jeg som skjønner ironien i "fehodeodes" innlegg? For det er vel ironisk? Si nå ikke annet enn at det er ironisk? ..."På spørsmål om de støtter Israel på tross av Israels brudd på folkeretten, fikk VG Nett opplyst av demonstrantene at de ikke kan så mye om folkeretten."Man trenger ikke å vite noe om folkeretten for å støtte Israel. Israel har atomvåpen. Det er alltid lurest å støtte dem med atomvåpen. Bare spør Hisoshima.

16.05.2006 @ 08:33
URL: http://www.lassedahl.com/
Postet av: fehodeode

Jeg vil hverken bekrefte eller avkrefte noen ironi her, bare henvise alle flisespikkere som syns slikt er viktig til Peter Andrej og min replikk hos ham:http://www.peterandrej.com/2006/05/15/patetiske-demonstranter-min-mening/#comment-222

16.05.2006 @ 16:35
URL: http://fehodeode.blogspot.com
Postet av: Gud er god

Seriøst, det er synd på menneskene i denne videoen. Når man er så forvirret og lite opplyst burde man kanskje holdt seg hjemme, men vi må ikke være altfor harde mot dem. Jeg tviler på at de mener vondt.Et interesant poeng her er at selv om de som fronter folkemord i Israels navn som oftest fremstår som ressurssvake og uintelligente, så har de verdens mektigste mennesker på sin side. Hvilke krefter er det egentlig som ligger bak her? Jeg sikter ikke til noen konspirasjonsteori, men mener det at det er strukturelle årsaker som til syvende og sist gjør at volden vinner frem.

17.05.2006 @ 18:20
URL: http://www.wewillnotbesilenced.com
Postet av: sindre rudshaug

Så ikke denne bloggen før i dag og tenkte å kommentere den nå. Sikkert ingen som leser det, men jeg må jo prøve:)Årsaken til at vi bare klarte å mobilisere 14 personer var at demonstrasjonen ble holdt midt på dagen, det var ingen spesiell gruppe som sto bak, bare en gruppe av bekjente som er motstandere av Hamas-terroristene.Hvis fire av fem personer på stående fot kan snakke tre minutter om Israel og folkeretten, så burde kanskje Anne-Liv Gamlem ha lest seg opp på emnet før demonstrasjonen. Uansett er dette uproblematisk så lenge demonstrasjonen dreide seg om å invitere terrorister til dialog i Oslo. Det mest spennende med avisenes referater av undertegnede er å se journalistenes formuleringer av hva jeg skal ha sagt. Jeg snakket ca tre-fire minutter med en venstrevridd idiot fra VG som konstruerte en setning og satte mitt navn på den. Jeg lærte mye om journalister den dagen. Det jeg sa til journalisten var følgende : Det er positivt at palestinerne har fått mulighet til å velge seg representanter. Problemet er at de velger seg fascister som representanter. Når de velger å gjøre det, er det ikke sikkert at andre land ønsker å samarbeide med dem. Og så sammenliknet jeg med situasjonen i Østerrike der mange europeiske land valgte sanksjoner fordi Jørg Haider eller en annen høyrevridd fyr kom til makten. Et folk kan ikke automatisk forvente at alle andre stater ønsker samarbeid hvis de velger seg hatefulle fascister som sine representanter. Jeg forstår godt at du smiler av det disse jouralistene har kokt sammen. Det hadde nok jeg også gjort:) Jeg tar alltid debatten og setter pris på å bli hengt ut, så folk kan lese ideene mine og reflektere over dem. Jeg tviler vel også på om man tør å sette motsvar som mitt på trykk. Venstresiden har alltid vært kjent for sin forherligelse av sensur og klistrelapper ment for å kneble meningsmotstandere. Vi får se.Sindre Rudshaug

28.08.2006 @ 18:42
Postet av: Knut Stian Olsen

Om ikke andre leser det så leser ihvertfall bloggeier alle kommentarer som kommer inn i denne bloggen. Så jo, noen leser det du skriver Sindre.Hyggelig med en slik tilbakemelding og det setter jo saken i et litt annet lys det du kommer med her. Synd det ikke kom frem i VG's vinkling av saken (og dermed også her):O)

28.08.2006 @ 18:47
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1286544