Idiotuttalelse

"Det er de store stjernene som er truet av fildeling, og jeg synes ikke det er så ille at de store musikerne tjener mindre. De kan ikke nødvendigvis tjene like mye penger i fremtiden som de tjener nå"
Audun Herning, leder i Sosialistisk ungdom til Aftenposten

Ikke overraskende er det en sosialist som kommer med en slik idiotisk uttalelse. Hvorfor mener Min Mening at dette en idiotuttalelse? Forslag?

Kommentarer:
Postet av: Martin

Først og fremst fordi det ikke stemmer helt. Det er mange "små" musikere som taper penger og som ikke kommer seg opp og frem i musikkverdenen pga folks nedlasting av dem.Det ser man f.eks her i Norge. For det andre er dette nok et tegn på at sosialister egentlig ikke er "solidariske med de fattige" men at de heller finner det behagelig å tråkke på de rike.

15.06.2006 @ 14:24
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no
Postet av: Meningspolitiet

Ja, der fikk du oss, Martin. Sosialistene er avslørt. Tidenes juks er avslørt.

15.06.2006 @ 16:29
URL: http://meningspolitiet.blogg.no
Postet av: Knut Stian Olsen

Det har vi avslørt for lenge siden Meningspolitiet ;O)Har du noe forslag selv da?

15.06.2006 @ 17:41
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Trond

Det er ikke amnge små musikkere som taper, men de store plateselskapene som taper.Økt monopolisering innen bransejnb og i salgsledene har gjort at mange har blitt sperret ute.I tillegg forsøkes det på å styre forbrukerene måte å bruke det produktet de selv har kjørpt lovelig.Nei plaseselskapene har seg selv å takke. Men nå skyver de bare små artister foran seg i kampen for enda mer penger i sin egen lomme.

16.06.2006 @ 01:12
URL: http://trond.weblogg.no
Postet av: Meningspolitiet

Jeg er jo en ond mann som bare vil plage de rike og driter i de fattige, men ellers tror jeg han stort sett har rett. Det stemmer iallefall med hva noen independentfolk sier selv. De smalere artistene har jo oftere mer die hard fanbase av folk som har lyst å eie plata framfor å ha den itunes og så miste den under et harddiskcrash. Mens f.eks. Shakira nok har en noe mindre comitted following, tror du ikke?

16.06.2006 @ 11:29
URL: http://meningspolitiet.blogg.no
Postet av: Knut Stian Olsen

Jo det tror jeg er riktig Meningspolitiet, men det Herning egentlig sier er at det er greit at fildeling rammer de som tjener mye penger på musikken sin, mens det ikke er greit at det rammer smalere artister.Min Mening mener at det ikke er greit at det rammer NOEN artister i det hele tatt, uansett hvor lite eller mye de måtte tjene på musikken sin. Det burde også Herning og alle andre mene.Litt som å kaste stein i glasshus her siden jeg selv har lastet musikk ulovlig av og til. Men jeg mener ihvertfall ikke at Meningspolitiet er en ond person, bare politisk forvirret ;O)

16.06.2006 @ 13:25
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Martin

Bare for å rette det opp..jeg tror ikke alle sosialister er ute tter å "ta de rike", men det virker som om mange av dem overfokuserer på nettopp dèt.

16.06.2006 @ 13:57
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1467684