Kontrollfreaker og forbudskåte politikere

Sosialistisk Venstrepartis idiotiske og meningsløse utspill om å forby vår frihet til å gjøre som vi vil fortsetter med stor iver. Nå vil Stortingsrepresentant Magnar Lund Bergo gå til det skritt å forby transaksjoner fra norske kredittkort til utenlandske pengespillselskaper.

Hvem faen er det som vil ha et slikt kontrollsamfunn som det SV legger opp til? Hvem er det som vil at SV skal bestemme hva pengene dine skal brukes til? Hvilken virkelighetsfjern verden er det SV lever i som tror at de klarer å stoppe nettspill ved forbud her hjemme?

Det er overføring til disse selskapene SV vil ha forbud i mot, men jeg skal lansere en alternative løsninger her som gjør at forslaget til SV er et slag i løse lufta. Paypal...

Jeg får en følelse av at SVs eneste agenda i politikken er å gjøre livet så surt og vanskelig som mulig for de aller fleste av oss. Vi skal ikke få velge om vi vil være hjemme med barn eller bruke barnehage, vi skal ikke få velge privat eller offentlig skole, vi skal ikke få lov til å bruke pengene våre på det vi vil, forby bordbønn osv osv. Forbud her og forbud der er SVs geniale løsning på alt de ikke liker.

SV snakker hele tiden om solidaritet, men det er ikke mye solidarisk når det kun er de med best råd fra før som får en reell valgfrihet. Resten av oss må ta til takke med det det offentlige er i stand til å gi uansett om det tilbudet er godt nok eller ikke.

Jeg skal la kommentaren "Rune" kom med på Dagbladets sider avslutte dette innlegget: "Dette blir bare for dumt. Jeg vil bruke mine penger til hva jeg vil. Hva med å forby at politikere skal bestemme for mye over folk. Det hadde vært mye bedre. Maktgriske mennesker er jo livsfarlig. La norge bli ett land vi ikke kan bo i er vel deres ønske, så slipper de alle slike problemer."

Kommentarer:
Postet av: Espen

Jeg vet at MLB ikke er kjempeteknisk, hvem vet om hans partikolegaer er det heller. Dette blir det nok ikke noe av, og uansett vil de som har interesse av det alltid kunne lure seg utenom...

15.12.2005 @ 11:13
URL: http://www.willersrud.no
Postet av: Martin

Ironisk at SV sier at "høyresiden vil bare ha skoler for de med mye penger" men det er jo omvendt som blir tilfelle med deres politikk. Hadde høyresiden ( eller deler av den ) fått det som den ville hadde jo alle hatt råd til å gå på privatskole fordi pengene ifra staten hadde fulgt med eleven til den skolen de ville gå på.

15.12.2005 @ 13:51
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/497992