Habiliteten til Trond Volden etterforskeren

Jeg har tidligere skrevet i innlegget "I allmennhetens interesse" at det var politimannen Trond Volden som kvalte Eugene Obiora til døde i Trondheim i september i år da han motsatte seg arrestasjon.

Nå viser det seg ifølge Nettavisen (som selvsagt ikke navngir denne politimannen) at det var en kollega av Trond Volden som etterforsket drapet for Spesialenheten for politisaker. Nettavisen skriver: "Nå går det fram at spesialetterforskeren som har ansvar for avhør av vitnene jobbet på samme arbeidsplass ved Trondheim politistasjon inntil for ett år siden"

Denne spesialetterforskeren burde bli tatt av saken, bare på den måten kan vi være sikre på at etterforskningen går riktig for seg og blir riktig utført. Uansett hvilke konklusjoner man til slutt havner på så er det til beste for alle parter at det ikke stilles spørsmål ved habiliteten til etterforskeren.

Kommentarer:
Postet av: Grenseløs

Politiet har ingen habilitet å miste. De ha raldri hatt det og vil aldri få det. Slevsagt blir morderen frikjent eller rettere sagt, han blir ikke engang siktet.

15.12.2006 @ 23:36
URL: http://luftigesuperdass.blogspot.com
Postet av: Knut Stian Olsen

Jeg tror desverre du har rett i konklusjonen din

15.12.2006 @ 23:49
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/3140606