Høybråten på "vekkelsesmøte"

Dagfinn Høybråten har vært på "vekkelsesmøte" med Levende Ord i Bergen. På det møtet legger han all æren for at diktaturer som kommunistene og nazistene har tapt terreng på kristendommen. Han sier, sitat; "Hva er det som har brutt med diktaturer? Det er kristendommen!", og videre sier han, sitat; "Kristendommen har seiret i verden. Vi må være stolte"... Hvor naiv går det an å bli da? Selvsagt har ikke kristendommen seiret i verden, hvor har den i så fall det? Det vet ikke jeg, og med terrorbombingen i London friskt i minne så er det jo ganske klart at en slik seier må nok kristenfolket se langt etter...

Jeg synes at slike utsagn som Høybråten kommer med her ikke hører hjemme i en valgkamp. Det beviser jo bare at Krf IKKE er det inkluderende partiet de forsøker å stå frem som, men at de utelukker store grupper annerledestroende i den norske befolkningen som ikke er kristne... "For de kristne har jo allerede vunnet"

 

kilde: http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/politikk/article1081198.ece


Kommentarer:
Postet av: Anders

Mange, inklusive meg selv, anser jo Bush og USA som et diktaturvelde. Sammenblandingen av politikk og religion (kristendom) 'over there' er sterk, og det er ikke så veldig underlig når muslimer i Midt-Østen titulerer innvasjons-styrkene i Irak som "korsfarere". Demokratiseringsprosessen (og oljetyveri!) i nevnte land er jo også en slags religion fra vesten. Da spesielt når de går til krig med den ene hånda på bibelen, og den andre rundt mitraljøsen.KrF er et IKKEINKLUDERENDE parti i bla religions-spørsmål, den saken burde være soleklar. Men det gjelder dessverre også nærpå samtlige andre norske politiske partier; Det er grunnlovsfestet at minst 50% av politikerene på Tinget MÅ være medlemmer av Statskirka. Strider dette med moralske demokratiske lover? I Norge har vi ikke religionsfrihet - vi har jo en statskirke...At Høybråten så løsmunnet avslører kristenfolkets egentlige agenda (verdensherredømme), gjør verken han eller hans meningsfeller til 'antidiktatoriske', snarere tvert om... Skamme seg skulle han!!!

18.07.2005 @ 22:41
Postet av: Per Christian

Nå orker jeg ikke å diskutere verken Høybråten eller KrF, men kristendommen, kirker, eller hva det nå blir har gjort mye for å kjempe mot kommunisme nettop fordi kommunismen har religionutøvelses-forbud. Hvor mye av æren de skal ha, vet ikke jeg. De skal i hvert fall ha litt av æren.

19.07.2005 @ 00:30
URL: http://dinobisk.com
Postet av: Mr Kahn

Kommertar til "Anders": Du kunne hatt rimelig godt av å bo i et diktatur noen år, kanskje du ikke hadde vært så bombastisk når du breker om Bush og USA. Kanskje du i det minste skulle tatt deg en tur til både Saudi-Arabia og USA før du lot leppa blafre. Ved innreise til USA slipper du i hvert fall å underskrive på at du aksepterer dødsstraff dersom du skulle bli tatt for noe.Og skulle "forbrytelsen" være feil religion, så har du større sjanse for å komme levende fra det i USA enn i Saudi-Arabia. Politiske analfabeter som deg burde ha lovfestet fullfinansiert voksenopplæring, med obligatorisk tur til Auschwitz og Normandie, slik at du kan telle noen av de som døde for at du skal ha anledning til å drite i eget rede.Skam deg!

19.07.2005 @ 12:11
Postet av: Anders

Mr Kahn: Det hadde vært fint om du leste hva som sto skrevet før du slenger sånn med leppa. Mulig jeg kan skyldes for politisk analfabetisme, og du da trolig for analfabetisme på generelt grunnlag. :)

19.07.2005 @ 12:53
Postet av: Mr Kahn

"Anders". Jeg har lest og kommentert søpla di, nå gjenstår det bare for deg å komme med argumenter. Vil du ha en mer presis beskrivelse av ditt ståsted, les denne:http://www.antipsykopat.org/miniBB/index.php?action=vthread&forum=1&topic=10029

19.07.2005 @ 16:43
Postet av: Knut Stian Olsen

Bare en liten notis til dere begge, jeg godtar ikke noen form for personhets her, hold dere til sak og diskuter så mye dere vil... Håper dere vil godta det, så slipper jeg å slette slike innlegg :)

19.07.2005 @ 17:16
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Anders

Nå begynte heldigvis ikke jeg personhetsen, og akter ei heller å fortsette med den. At debatter blir trukket ned på et så lavt nivå er ikke tjenelig til noe, så jeg avslutter her før lavmål blir uungåelig.Full respekt til deg Knut Stian for grensesetting...Bra blogg forresten, stå på! :)

19.07.2005 @ 18:11
Postet av: Mr Kahn

Kan ikke se jeg har forøvet noen form for personhets her, det er kun svar på en tiltale som enkelte skribenter retter mot ledere i demokratiske land. Her er lavmålet allerede nådd, så noe bidrag fra meg kan neppe trekke det noe lenger ned.Når det gjelder sletting av innlegg, der står selvsagt eieren av bloggen fritt å gjøre det. At det kan være noe bidrag til økt interesse for bloggen kan jeg imidlertid ikke se. Signaturen "Anders" valgte å gå høyt opp på banen, og ble møtt på samme nivå. Så enkelt er det.Case closed.

19.07.2005 @ 23:08
Postet av: Trond

Jeg forstår ikke hvorfor politikkerene bruker så mye tid på levende ord og Envald Flåten at de sender sine store profiler til et lite møte han har for medlemene sine. Egenglig er det vel bare frp og krf som har noen som helst velgere å hente der.

Postet av: Martin

Til Trond: En del i levende ord stemmer faktisk RV...tenk på den du, Trond. veldig veldig få såklart but still.

25.01.2006 @ 09:26
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/138926