Mer om Demokratenes "kjendiser"

Demokratene satser på lokale kjendiser står det på Demokratene sine nettsider i dag og det overrasker ikke det minste. For et parti som ikke har noen skikkelig politikk er nødt til å satse på å lokke velgere med såkalte "kjendiser".

Vi vet jo alle, og jeg har nevnt det tidligere, at på Demokratene sine lister over stortingskandidater står navn som Gry Jannice "J-Diva" Jarlum, Ole Klemetsen og Kjell Elvis. Man kan spørre seg hvor store "velgermagneter" disse tre kjendisene egentlig er da, ikke så veldig store tror jeg. Men det er et typisk trekk hos Demokratene at det ikke er politikken de fører som står i sentrum, men profilering av b-kjendiser med tilknytning til partiet.

Nå har de tatt den kjendisprofileringen ned på lokalt nivå og fronter lokale kjendiser i kampanjene sine. Altså igjen, fint lite om innholdet i politikken, men vekt på de lokale heltene de har klart å knytte til partiet.


Kommentarer:
Postet av: VamPus

Når Rune Rudberg fortsatt klarer å skaffe seg damer, så tar VamPus det som et bevis for at det også finnes mennesker der ute som synes at J-Diva er et betydelig bedre valg en Lundteigen.Vent litt... det synes faktisk VamPus også. Hmmm...

16.08.2005 @ 12:38
URL: http://vampus.blogspot.com
Postet av: Knut Stian Olsen

J-Diva bedre enn Lundteigen kan jeg si meg enig i ja... :)

16.08.2005 @ 14:02
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Trond

Uten atd et sier noe som helst.


Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/179754