Usmakelig av Fremskrittspartiet

Fremskrittspartiets valgkampbrosjyre av en innvandrer med hagle på forsiden er rett og slett usmakelig. Den spiller på fremmedfrykt og får det til å fremstå som om alle innvandrere er potesielle kriminelle, voldtektsmenn og terrorister.

De skriver i brosjyren: "For Frp handler en strengere innvandringspolitikk og en strengere kriminalitetspolitikk om trygghet. (...) Trygghet for at folk kan gå på gaten uten redsel for å bli voldtatt eller ranet". (sakset fra Dagsavisen)

 

Det er helt ufattelig at det er mulig for et parti som liker å kalle seg seriøse å gi ut en slik usmakelig, urederlig og rett og slett usann brosjyre. Det beviser en gang for alle at dette partiet ikke er det minste seriøse. De ønsker heller ingen integrering av innvandrere i samfunnet, men spiller opp til en splittelse der mørkhudede innvandrerne er de slemme mens hvite nordmenn er de snille...

 

 

kilde: http://www.dagsavisen.no/innenriks/article1697962.ece


Kommentarer:
Postet av: Bård

Desverre har vi slike tullinger som deg her i landet, som på død og liv skal forsvare disse kriminelle innvandrerne. Er dritt lei av integrerings tullballet til dere Ap folk, som trur alt ordner seg bare vi gir litt ekstra i integreringen. Vet utmerket godt at ikke alle innvandrere er kriminelle, og at mange av dem er veldig koselige mennesker. Ser også at denne Frp reklamen ikke er helt bra. Ja den spiller på fremmedfrykt, men jeg må si meg enig i budskapet. En innvandringsstopp ville uten tvil ha redusert den sterke økningen i blant annet voldsforbrytelser!Dette er sannheter jeg i lengre tid har prøvd å banke inn i hodet på dere integrerings mennesker, men for at du skal skjønne at jeg ikke prater piss, kan du ta en titt på denne rapporten fra Norsk statistikk. Dette er klare fakta. Enkle og greie tall som opplyser om rikets tilstand!

16.08.2005 @ 11:03
Postet av: Bård

Forresten, hvis det var din datter som ble offer for disse usmakelige gjengvoldtektene som er utført av innvandrere det siste året, ville du da ha ropt like høyt om at Norge ikke er flinke nok til å integrere?

16.08.2005 @ 11:05
Postet av: Knut Stian Olsen

Ja det ville jeg, for med bedre integrering så hadde kanskje ikke disse voldtektene skjedd...Det er ikke et forsvar for voldetektsmennene, som bør straffes så hardt som loven tillater det (21 år tror jeg for gruppevoldtekt)

16.08.2005 @ 11:20
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Carl G

Enig med deg Knut, dette er usmakelig av FRP, men man kan jo trøste seg med at denne brosjyren bare appelerer til de som uansett ville ha stemt FRP (kanskje den tar litt velgere fra demokratene) men den vil nok skremme vekk tvilerne som har vurdert å stemme på Carl Ivar

16.08.2005 @ 15:10
Postet av: Trond

Kampanjen er jo en direkte kope av den Venstre i danmark ( må ikke sammenlignes med norske venstre )kjørte for noen år siden med stor suksee. der hadde de hard konkuranse med Dansk folkeparti. I Norge virker det som om de konkurer med demokratene om å være brunest. Og folk syntes regjeringspartiene behandler ham urettferdig?? ja gjett hvorfor. Carl Ivar har ikke alltid fått det som fortjent, han skulle ha fått det lang hardere. For er det en person i dette landet som ikke fortjener noe som helst sympati så er det Carl i Hagen og hans disipler i FRP.

16.08.2005 @ 20:43
URL: http://trond.weblogg.no/
Postet av: FlyBandit

"For Frp handler en strengere innvandringspolitikk og en strengere kriminalitetspolitikk om trygghet. (...) Trygghet for at folk kan gå på gaten uten redsel for å bli voldtatt eller ranet". Står det noe om mørkhudede her? Er det du som konkluderer etter å ha lest utallige avisoppslag om voldsepisoder? Jeg bare spør! Er det ikke du som har en logisk brist når du tillegger FrP slike uttalelser? Sannsynligvis har du ubevist gjort deg opp en mening om temaet, men klamrer deg til dette integrerings-viss-vaset. Ta deg en tur til et av landets store politikammere og spør noen av de som jobber med voldssaker om hvem som står for voldssakene.Jeg tror du vil bli overrasket. Jeg har OVERHODET INGEN FORSTÅELSE for drittsekker som kommer til Norge og tror de kan ture fram som de vil.Hadde det vært opp til meg skulle de vært kastet på "hue og ræva" ut av landet igjen.Ref. saken som nå verserer i VG og Dagbladet om en gutt som invalidisert på en buss i Oslo. Dette er SØPPEL som vi ikke trenger i Norge.FrP har mye dårlig politikk, men når det kommer til innvandringspolitikken er det faktisk det eneste partiet som har noe vettugt å fare med.

23.08.2005 @ 16:27
Postet av:

ENIg!!!

02.09.2005 @ 13:00
Postet av: kjgl

go frp!!!

05.09.2005 @ 09:41
URL: http://hjklgtfck.no
Postet av:

frp vinner!!

05.09.2005 @ 09:42
Postet av: Trond

For frp handler strenge innvandringspolitikk om å kapre stemmer. Etter innvandrerene er borte går det til neste gruppe, samer, tatere, osv osv. Frp er og blir en skam for det norske samfunn.

Postet av:

TROR IKKE DET DIN AP GUTT

07.09.2005 @ 09:12
Postet av: Martin

Nå synes jeg at du overdriver Trond. Men tror du på det så tror du på det.Jeg tror at når det gjelder akkurat innvandringen burde vi ha hørt på FRP for lenge siden. Men de har langt ifra bare god politikk. De driter f.eks i miljøet...noe vi burde tenke ekstra på nå.Man trenger ikke å være noe geni for å skjønne at det har skjedd en del forandringer.Du som skrev "tror ikke det din ap gutt" - Trond er Venstre-gutt. Ikke AP-gutt. Noe jeg synes er bra. Ap er neppe partiet man skal følge. De følger jo ikke sin egen politikk.Jeg tror de egentlig har blitt ganske skremt for de vet at deres politikk ikke slår igjennom lengre. Se bare på regjeringsbudsjettet de har prestert å komme med.De som tjener mest betaler minst i skatt..kultur og forskning får så godt som ingen penger..Flere ting som burde tilføyes? det er det nok helt sikkert.

16.11.2005 @ 16:29
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/179856