Kristin vil ha mer innflytelse...

Sosialistisk Venstrepartis leder, Kristin Halvorsen, er tilbake til hverdagen igjen. Det synes helt tydlig i det hun sier til VG at: "Det er SV som har tatt støyten i valgkampen. Vi har hatt et tøft løp. Det er opplagt at vi skal ha et forhandlingsresultat som vi kan stå inne for. Vi har gjort noen feil i denne valgkampen. Det skal vi lære av. Resultatet skal være forankret i partiet, og det skal være bærekraftig i fire år for SV".

Dette er jo helt opplagt for alle det Kristin, at tilbakegangen som SV har hatt betyr at de skal ha mer makt og innflytelse enn dere skulle ha hatt uten denne tilbakegangen. Det er nesten så jeg er litt glad for at dere SV'ere ikke gikk helt ned på 4-tallet eller kanskje til og med under sperregrensen, for tenk hvor mye makt og innflytelse dere kunne ha krevd da Kristin! Det er ikke småtterier altså.

Jo mer dere i SV måtte blø i valgkampen og av resultatet etterpå, desto mer makt og innflytelse skal dere ha som plaster på såret. Det er jo bare rett og rimelig det, ikke sant? For det er selvsagt sånn i politikken, at jo flere velgere partiene som skal i regjering mister, desto mer makt skal dem ha etterpå. Det er jo så innlysende, jeg fatter ikke at jeg ikke har skjønt det tidligere altså.

Kommentarer:
Postet av: Odd Bovim

Det det argumentet vi brukte for f flere i regjering enn p Stortinget ogs...;-)

23.09.2005 @ 20:24
URL: http://odd.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/235876