Norvegicus Bergensis er ikke så smarte som antatt

"Nå har du mulighet til å skaffe deg din egen tomt på månen. Et tomteskjøte på månen fra Lunar Embassy er en genial gave til familie eller venner, og kan en gang i fremtiden vise seg å være en fornuftig investering. Sliter du med å komme deg inn på eiendomsmarkedet så bare slapp av. Nå kan du sikre deg din egen tomt på en annen planet"

Selvsagt var den en som måtte gå på dette og kjøpte seg tomt på månen. Ikke overraskende var dette en ape i 20-årene av slekten Norvegicus Bergensis (linker nederst i artikkelen).

Dagbladet skriver i overskriften "Svindlet av måneselgere" - det synes jeg er å dra det litt vel langt. ettersom nettsiden som "selger disse tomtene" heter fanteri.com. Hvor tjukk i huet går det an å bli da? Hos fanteri.com selger dem - ja nettopp - fanteri.

Forskere sier til Min Mening at dette beviser noe de har ment lenge, nemlig at Norvegicus Bergensis (eller bergensere om du vil) ikke er så veldig smarte som man først antok.

Ønsker dere å lese mer om disse bergensernes liv og lagnad kan dere gjøre det via disse linkene til andre forskningsartikler om Norvegicus Bergensis:

* Norvegicus Bergensis
* Bergensere drikker rødvin i dyrepark
* HIV stammer fra bergensere
* Mer om bergensernes opprinnelse

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/2064572