Sutrete flygerledere

"Jeg orker ikke å danse på Fleslands grav. Dette er starten på en ny epoke. Forandringen har vært merkbar allerede i dag. I morgen skal vi sette oss ned sammen med de andre partene og finne en løsning" sier fagforeningsleder for flygerlederne, Rolf Skrede, til Dagbladet i dag. Disse uttalelsene sier vel det meste om den agendaen flygerlederne har hatt hele tiden, nemlig å bli kvitt Randi Flesland.

Skrede har gang på gang bedyret at det ikke har vært noen aksjon fra flygerlederne på gang, og at de har vært villige til å finne løsninger på problemene. Men Skrede avslører seg selv veldig klart når han sier "I morgen skal vi sette oss ned sammen med de andre partene og finne en løsning". Det beviser at flygerlederne ikke har vært villige til å finne en løsning så lenge Flesland var sjef for Avinor og at alt pjattet Skrede har kommet med om manglende bemanning osv kun har vært et spill for galleriet for å få Flesland vekk fra jobben.

Det er da også ganske påfallende at det nå plutselig ikke er syke flygerledere lenger og at flytrafikken sånn over natta går som normalt.

"Få inn utenlandske flygeledere og legg "tjenesten" ut på anbud. Makan til sutrekopper...kan sammenlignes med en liten unge som skriker til seg godteri...Haha...for en patetisk gjeng..." skriver en i en kommentar på Dagbladet sine sider i dag, og det er ikke vanskelig å være enig. Makan til sutring det har vært fra flygerlederne fordi de ikke får viljen sin skal man lete lenge for å finne i norsk næringsliv og blant offentlig ansatte ellers.

Kommentarer:
Postet av: Andreas

og det faktum at alle fagforeningene i avinor har utrykt misstilitt til flesland gjr alts ikke noe inntrykk p deg?

17.12.2005 @ 23:02
URL: http://erbest.com
Postet av: Knut Stian Olsen

Trodde du var p juleferie jeg Andreas... :o)Jo det gjr inntrykk. Det som gjr inntrykk er at flytrafikken gr som normalt bare fordi sjefen er borte og at de plutselig er friske igjen og kan klare finne lsninger som de overhodet ikke var interessert i finne fr Flesland gikk. Det gir inntrykk...

17.12.2005 @ 23:35
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Andreas

n har det faktisk vrt flere dager fr hvor ogs flytrafikken har gdt som normalt...

17.12.2005 @ 23:54
URL: http://erbest.com
Postet av: Knut Stian Olsen

Andreas: Bloggen din er sperret....

18.12.2005 @ 02:52
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/501825