Høybråten mener det norske folk blir forvirret

- Nå har jeg fått det bekreftet det jeg har ment lenge, nemlig at Kristelig Folkepartis Dagfinn Høybråten mener at det norske folk er dumme og har lett for å bli forvirret.

- Høybråten ble spurt om det er flere alternative regjeringer på den borgerlige side etter valget: <<Er det ikke mer redelig å fortelle velgerne hva dere vil gjøre i de ulike scenariene?>> Høybråten presterer å komme med dette intelligente svaret: <<Det redeligste er å fortelle om det regjeringsalternativet man jobber for. Sekundære og tertiære alternativer forvirrer bare folk!>>

 

- Tror du virkelig det Dagfinn Høybråten at jeg er så dum at jeg ikke klarer å se forskjell på ulike scenarier/alternativer uten å bli forvirret? Det forvirrer ikke meg ihvertfall og jeg tror at brorparten av den norske befolkningen ikke lar seg forvirre slik i tide og utide.

- Men Høybråten, tror du ikke det forvirrer mer om dere går til valg (igjen) på ett alternativ og ender opp med et annet, slik dere gjorde for fire år siden? Hvis det er noe som kanskje forvirrer så er det vel heller det at vi velgere stemmer frem ett alternativ og får noe helt annet?

 

- Denne regjeringa vi har hatt i fire år nå har jo regjert på et sviktende grunnlag. Vi velgere gikk til valg på et sentrumsalternativ men fikk en sentrum/høyre-regjering (mest høyre). Nå er det ikke sånn at vi velgere har noen annen å skylde på enn oss selv for hvilke konstellasjoner vi får på stortinget, men denne regjeringa sitter på sviktende grunnlag fordi Krf sa at de IKKE ville regjere sammen med Høyre etter valget.

 

- Det samme gjør de denne gangen hvor de sier at de går til valg på en sentrum/høyre-regjering. Og de vil ikke "forvirre" oss dumme velgere med slike små trivialiteter som hva som skjer dersom valget ikke passer til den regjeringskonstellasjonen vi har i dag.

 

 

kilde: http://www.dagbladet.no/nyheter/2005/08/17/440400.html


Kommentarer:
Postet av: Antipsykopaten

Var det ikke bedre om du fikk deg en jobb, så faren for tilbakefall til dopen ikke er så overhengende? Slik det nå er, så ser det ut som om internettet er en slags kompensasjon for knarken, der du kan sitte og spre frustrasjonene dine ut til alt og alle som gidder å lese det. Nå ser det ut som du er mest optatt av å spre jødehat på VGD, hva skal du gjøre når dette ikke døyver abstinensene dine lenger? Begynne å denge den stakkars familien din, som ikke hadde bedre vett enn å inngi seg med et dophue. Sitt i hvert fall ikke det og late som du veit hva som er best for Norge og all verden, når du knapt kvalifiserer til trygd.

17.08.2005 @ 16:11
Postet av: Antipsykopaten

Du var kjapp på knappen der, chrackhead. Jeg traff vel spikeren på hue litt for godt, tenker jeg.

17.08.2005 @ 16:35
Postet av: Knut Stian Olsen

Jeg kunne selvagt ha slettet dette, men jeg velger å la det stå som et bevis på ditt intelligente og vel begrunnete svar som du ikke tør å poste på VGD pga faren for å bli ekskludert<br /><br />Have a nice day

17.08.2005 @ 17:49
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: ronny

TIL ANTIPSYKOPATENDet virker på meg som om du har rede på alt og vet alt hva som er rett i og med at du går til full personangrep på andre pga meninger dem har!virker ikke på meg som du er en antipsykopat vertfall men det er min mening! skulle egentli ikke nedverdiget meg å svare deg men klarte ikke la være da jeg så innlegget ditt!

17.08.2005 @ 18:02
Postet av: Trond

Ta det med ro Knut Stian de vet ikke bedre. Å kjære antipsykopat, litt livserfaring gir deg kunnskap om så mangt. Noe å tenke på før du begynner å slenge med leppa til folk med et tidligere dop problem.

Postet av: Antipsykopaten

Trond, denne gjøken har mer enn et problem med knark, han har et problem med å leve i virkelighetens verden. Derfor har jeg valgt å skrive på et språk denne skap-psykopaten forstår, på hans eget "forum", så får han selv velge om han vil våkne, eller fortsette i den dvalen han har selv har valgt å legge seg i. Knut Stian Olsens "livserfaring" kvalifiserer ikke til å løse verdensproblemer, verken her eller på VGD. <br /><br />Knut Stian Olsen, på VGD fremstår du som en usympatisk nazist som ler av andres ulykke. Det er med den ytterste vemmelse jeg leser innleggene dine der inne, da de er så fylt av selvrettferdighet og ondskap at en skulle tro du var en konstruksjon og ikke et menneske. Men på VGD er du bare en av mange, som har valgt internettet som medium for å spre ondskap. En ekte antipsykopat ville ikke engang bli funnet død der inne.

17.08.2005 @ 21:03
Postet av: tone-marie olsen

ANTIPSYKOPATEN..det må da væra et forferdelig misslykket navn og kalle seg,eller er det kun et "skalkeskjul" fordi du egentlig er en j..... stor psykopat????har du ikke noe mere fornuftig og konkret og komma med så kan du heller la væra og skrive noe i det hele tatt..trur du bare er missunnelig fordi Knut Stian har klart å komme seg ut a et dop liv,det er nok noe ikke du hadde klart,det skal litt av en innsats og selvbeherskelsetil for å klare...så skriv heller om noe du har mere greie på,om det finnes????

17.08.2005 @ 21:59
URL: http://dyrevenn.weblogg.no
Postet av: Trond

Vet du hva ordet psykopat betyr for noe?? Si meg at det du skriver ikke er sant?? Jeg nekter nesten å tro at det finnes personer som deg. Knut Stian Olsen er en frihetskjemper soånn som meg og jeg vet det kan være grusomt for personer som deg, men slik er verden endog. Hva er det egentlig herr anipsykopat som kvalifiserer deg til å mene noe som helst eller dømme andre?? Du bruker jo bare skjellsord istedenfor å faktisk argumentere for mot det du mener er feil, slik vanlige mennesker faktisk pleier å gjøre.

Postet av: LesPaul68

Til ANTIPSYKOPATENHar du ikke mer å melde?Hold heller kjeften din!!

17.08.2005 @ 22:26
Postet av: Odd Bovim

Her hadde jeg tenkt å skrive en seriøs kommentar, og så møter jeg en debatt om hvorvidt en gærning er gæærn, og vedkommende som skrev innlegget har for mye fritid. Min mening: Har man ett alternativ, så jobber man for dette. Hvis dette ikke funker, så jobber man selvsagt for å skaffe seg makt og innflytelse ut fra de endrede premissene, men å si hvordan man vil gjøre dette i en ikke-inntruffet situasjon, er vel litt mye å forlange? For å si det slik; Jeg har tenkt å levere min datter i barnehagen kl. 8.00 i morgen. Men dersom det viser seg at den er stengt i morgen på grunn av smittsom fugleinfluensa, vil jeg fortsatt prøve å få min datter passet på. Riktignok må jeg da lage en plan for hvordan det skal gjøres, men det har jeg verken lyst eller tid til å gjøre enda.

17.08.2005 @ 23:45
URL: http://odd.blogg.no
Postet av: Antipsykopaten

Trond, du og Olsenbloggeren kan ikke skape fred eller frihet på et frimerke engang, langt mindre ha noen ambisjoner om å gjøre noen forskjell på utsiden av tomta dere bor på. Det eneste dere duger til å beklage dere over et system som holder liv i dere, når dere ikke sprer deres psykopate jødehat på internettet. <br /><br />Den skap-psykopate PK-halliken fortjener ikke respekt, han skal hånes og drites ut så han holder seg i skapet, det er anti-regelen.<br /><br />Og til Bovim, jeg aner ikke hva du snakker om.

18.08.2005 @ 00:52
URL: http://www.antipsykopat.org
Postet av: Trond

Nå snakker du som en virkelig taper her antipykopat. Du vetr at du har tapt, men holder fortsatt liv i tullet ditt med å skrike psykopat, pk media, nazi osv osv. SynonymOrdbøker har dere antipsykopater nok av ser det ut til. Selvfølgelig er dere så få at det å gjemme seg bak et nick eller flere for dere til å se så farlige ut og stakkars så forfulgte ut. Fortsett og skrik du ingen er redde for deg eller tar deg seriøst.

Postet av: LesPaul68

Til Odd Bovin.Man skal selvfølgelig se seg om etter alternativer, men du leverer vel ikke dattera di et sted du har lovet kona di og IKKE levere henne?Eller??

18.08.2005 @ 10:24
Postet av: LesPaul68

Og når det gjelder psykopaten her....sens han. han evner ikke å tilføre en debatt noe som helst annet enn eder og galle allikevel, så la oss slippe å høre på'n!!

18.08.2005 @ 10:27
Postet av: Antipsykopaten

Trond, du har helt rett i at jeg har tapt! Vet du hvorfor? Jo, fordi jeg ikke har lykkes å å få deg og Olsenbloggeren til å skjønne at dere er en del av det hjernevaksede systemet av politisk korrekte psykopater og assosiasjonstenkende egohyppere.<br /><br />Og jeg ville aldri fått dere til å forstå det heller selv om jeg hadde argumentert på deres premisser, fordi nisselua sitter som en burka helt ned til skoene deres. Bevisene for dette ligger åpent på VG Diskutér. Retts-psykologen fra Nüremberg-prosessen, Gustave M. Gilbert, beskrev den absolutte ondskap som mangel på empati. Etter det jeg har lest av Knut Stian Olsen vil jeg si at Gilbert har et levende eksempel på sin analyse i denne personen. <br /><br />Felles for dere psykopater er at dere kan ledes til havs i en sytråd. Når systemet forteller dere at jøder okkuperer, teroriserer og dreper uskyldige, ja så tror dere det. I neste omgang sier kanskje systemet til dere at jøder må uttryddes, fordi de er en trussel mot verdensfreden, ja så tror dere det også. 80 millioner tyskere bet på, 1, 3 milliarder muslimer er overbevist om det er slik, hvorfor skulle dere være noe unntak? Systemet har fratatt dere evnen til å tenke selv. Den psykopate etikk har overtatt for fornuften.

18.08.2005 @ 12:22
URL: http://www.antipsykopat.org
Postet av: ronny

ANTIPSYKOPATEN<br /><br />det virker på meg som om du legger skylden på oss for at hitler gjorde mot jødene som han gjorde?<br />men når systemet drepte pga absurde greier er det sikkert ikke så greit og tørre motsi systemet i frykt for henrettelse! og når du sier at du ikke hadde kunnet fått oss til å forstå selv på<br />om du hadde argumentert på våre betingelser, kan det ikke da være at du ikke har et argument som holder mål, selv om du argumenterer bra innimellom så trur jeg ikke det holder mål ved litt nøyere gransking! kan det være derfor du går på full person angrep på olsen i stedet for å diskutere ren sak?????????????<br /><br />om vi alle er hjernevasket og systemet driver med full hjernevasking! hvorfor gjør ikke du noe med det? er det i frykt for å havne på en mental institusjon?<br />for jeg trur det er der slike påstander hører hjemme! og du har ikke lyktes i å forstå at vi er hjernevasket kan det være fordi den hjernevaskingen bare existerer i ditt hode?

18.08.2005 @ 13:29
Postet av: Antipsykopaten

-Ingen grunn til å kaste bort tiden med å skrive innlegg på psykopatbloggen din. Vi motarbeider sånt søppel som deg på helt andre fora, og på en langt mer effektiv måte.-

18.08.2005 @ 13:36
URL: http://www.antipsykopat.org
Postet av: Antipsykopaten

Ronny, du finner meg på http://www.antipsykopat.org. Der sensurerer vi ikke meninger.

18.08.2005 @ 13:38
URL: http://www.antipsykopat.org
Postet av: Knut Stian Olsen

Du kom ikke med meninger her Antipsykopaten, du kom med ren personsjikane... kom med meninger for å forsvare ditt synspunkt du så blir du ikke sensurert...

18.08.2005 @ 13:45
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Antipsykopaten

-Antiregelen: «Antipsykopater har rett til å peke ut og trakassere psykopater!»http://www.antipsykopat.org/antiregelen.phpAldri på psykopatenes premisser, langt mindre på deres hjemmebane. Du vil etterhvert få skrevet ditt påpasset her:http://www.antipsykopat.org(sign på kladd)------------------------------------Klipp her!

18.08.2005 @ 15:25
URL: http://www.antipsykopat.org
Postet av: Knut Stian Olsen

Jeg er ikke så veldig engstelig for det at det gjør noe. Å bli omtalt av mennesker som lever av å hetse andre for deres meninger er bare hyggelig det... :)

18.08.2005 @ 15:33
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: LesPaul68

Anti..... Skjønner du ikke at du driter deg ut?? Finn deg en nazi side eller noe annet sprøyt. Der vil du finne likesinnede.Du må gjerne komme med noen karakteristikker av meg også, men jeg gidder ikke å svare deg, for du har bevist en gang for alle at du ikke er verdt å ofre mere tid på!!

18.08.2005 @ 17:52
Postet av: Antipsykopaten

-Vi lever ikke AV å hetse psykopater, vi lever FOR det. Når vi samtidig kan knøvle en nazi-sympatiserende jødehater, trygdemisbruker og "reformert knarker" og i tillegg skremme opp hele hønsegården hans, så er det selvsagt en fjær i hatten.-

18.08.2005 @ 20:11
URL: http://www.antipsykopat.org
Postet av: Trond

Ja gjett om du skremmer oss herr antipsykopat. For det har lært deg nok av ord og utrykk så imponerer det ingen. Men gjerne fortsett du gir folk noe å le av. Men hvis du virkelig har lyst til å debatere så hvorfor ikke begrunne meningende dine. Men hvorfor gjøre det når man bare enkelt å greit kan skrike psykopat.

Postet av: tone-marie olsen

he he he he.. jeg har virkelig fått meg en god latter i kveld,denna antipsykopaten her er jammen festlig,skulle hvert komiker han vettu,og ikke idiot stakar..men det er jo fint at vi "unormale" har noe å lese og le av da.. eller hva??

18.08.2005 @ 22:59
URL: http://dyrevenn.weblogg.no
Postet av: Tor Andre

Velkommen til det gode selskap. Ingen er en ekte blogger før et pseudonym skjeller deg ut for å ha for mye tid :o)Kommentaren virker litt nedlatende, men jeg trekker alltid en del fra for stress og journalistens kreativetet når jeg leser sitater.KrF kan gjerne plages litt med spørsmål om hvorfor de er så lite opptatt av å skape en flertallsregjering. Virker nesten som idealet er å hoppe fra seng til seng. Men ellers synes jeg det blir litt for mye regjeringsmas. Vi får ingen nye svar nå før situasjonen på en eller annen måte er endret, og det skjer neppe før etter at valgresultatet er klart. Bedre å overraske politikerne med noen nye spørsmål enn å terpe på et de allerede har innøvd med rådgiverne sine i flere måneder.

19.08.2005 @ 00:47
URL: http://www.typiskta.com
Postet av: Trond

Enig med Tora Andre. En ting som er positivt med denne valgkampen er at de har gjenninnført partilederutspøringende. De tror jeg vil virke mer informativt på velgerene. Men en ting jeg savner er flere idiologfiske debatter. Ser at studentersamfunnet i Bergen skal ha noen, der syntes jeg flere bloggere burde være å rapportere for jeg tviler på at pressen gjør det. Kanskje en liten avsporing, men jeg syntes det burde bli sagt.Du da Tora Andre, ikke tenk å bli med i aktiv politikk igjen??

Postet av: Antipsykopaten

*LOL*Klager du din nød på VG, Olsenbloggen? Tror du jeg gidder å sløse bort tid på å diskutere politikk med deg i den drittavisa? Noen av oss må jobbe vettu, så staten kan få noen kroner å gi deg til pc og intenett.Spoofer og antipsykopat.

28.08.2005 @ 21:06
Postet av: Rett skal være rett

Den person som i denne tråden omtaler seg selv som Antipsykopaten er ikke identisk med Edvin Vik.

30.08.2005 @ 05:45
Postet av: Antipsykopaten

Javisst, jeg er også bokken, havren og stian med sekken, og noen ganger broren til Edwin. Jeg er også goliat og mrKhan på doktoronline når jeg ikke er jansy på VGD. Jeg er regnet som farlig, og drar ofte og gjerne på "hjemmebesøk".BWAHAHAHAHAHAAA

31.08.2005 @ 19:36
Postet av: Son of Geiger

Du har gitt oss endel latterkramper i de siste årene, Bjørn. Frimerkebeviset var ditt høydepunkt som bygdetulling. Underlig at du ikke selv innser dette selv. Du er vel det man kaller en psykopat.

02.09.2005 @ 07:05
URL: http://www.vg.no
Postet av: Antipsykopaten Ante

HahahahahahaJeg heter ikke Bjørn, din lobotomerte grøftevannsamøbe, og jeg har aldri samlet på et eneste frimerke i hele mitt liv. Hvorfor ler du forresten ikke nå, battebatten? Er det fordi du er i samme situsjon som dette knarkhue som driver denne bablesiden? Sliter litt med fortiden, kanskje? Dere er en byrde for samfunnet, som egentlig burde vært satt til å utbedre infrastrukturen på vidda, slik at samene kan spare et kaffekok mellom hver gang de må reise fra Kautokeino til Karasjok for å knulle søstra si.Stem Frp! Olé!Ante BjørnsenDalstroka innafor

Postet av: Son of Geiger

Lobotomerte teddyBjørn. Du lurer ingen. Din stil er så lett gjenkjennelig at selv blinde kjenner den igjen. Men vær ikke for trygg der du bor. Vi er mange og vi er sinte. Bøøøøøøøøøhhhhhhhh !!!!

09.11.2005 @ 22:06
URL: http://www.vg.no
Postet av: - O.

Det høres i hvert fall fristende ut å få "skrevet sitt påpasset"...men kanskje ikke av disse herrer.

03.08.2006 @ 15:57
URL: http://odd.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/181750