Grattis Medel Svensson

Gratulerer Sverige og Medel Svensson, dere har heldigvis valgt en borgerlig allianse og i så måte - uansett hvor hardt det er å innrømme det - så har dere mer kollektivt vett enn det vi har her i Norge da vi valgte sosialistisk styre ved valget i fjor.

Og vi ser jo hva det har ført til av orden i kaoset, eller var det motsatt...?

Det skal bli morsomt og interessant å følge med på hva som skjer der rett over kjølen i den kommende tiden med den nye statsministeren Fredrik Reinfeldt.


(foto: Ole Berthelsen - TV2 Nettavisen)

Dette er bra for Sverige så gratulerer igjen Medel Svensson, dere har gjort et klokt valg...

Kommentarer:
Postet av: Martin

Ja, dette blir sunt for Sverige =)Har skrevet ett innlegg der jeg gratulerer selv.

17.09.2006 @ 23:53
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no
Postet av: Megameow

Ja, det går nok greit det.. men jøss så UNG han her da, akkurat like gammal som meg! Bare 40, vel, han ble 41 i august. Faen..ser for meg meg selv som STATSMINISTER... *not*

18.09.2006 @ 03:03
URL: http://www.enjoydiary.com/megameow
Postet av: Ronny Kjelsberg

Tja...Hver gang den norske regjeringa driter seg ut, er det jo fordi de fører _høyrepolitikk_ (Afghanistan, Oddfjell, tukle med sykelønn, etc).Å tro at det blir mindre høyrepolitikk med en høyreregjering, er vel en smule naivt.Tross alt så fikk regjeringen stoppet en del ting når det ble skifte. De redda arbeidsmiljøloven (ikke noen 13-timersdag og usikre arb.forhold), de redda panteavgifta (og dermed noen hundre arb.plasser), de fikk stoppa privatiseringa av skoleverket - ingen kremmerskoler med det første, og de fikk til en kraftitg bedring av kommuneøkonomien (med opptrappingsplan), noe som ettehvert nå kommer folk til gode, gjennom at mange skoler nå kan kjøpe bedre utstyr.Hovedproblemet er jo at det er sterke krefter i regjeringa (aka Stoltenberg&Co) som ønsker å fortsette i en stø høyre-kurs, på tross av alle løfter om "ny kurs" som de vant valget på. Regjeringa blir derfor inkonsekvent. Selv om de har lovt å redde lokalsykehusene, har de tidligere gitt fra seg styringen over helsevesent til helseregionene. Det samme med næringspolitikken - de nekter å fylle verktøykassa, og blir sittende med skjegget i postkassa.Stoltenberg er ille. Erna er verre. Siv er verst.

18.09.2006 @ 09:35
URL: http://www.omicronline.org/site
Postet av: Knut Stian Olsen

Det har uansett ikke blitt noe orden i kaoset med de rødgrønne Ronny ;O)

18.09.2006 @ 10:59
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Ronny Kjelsberg

Hehe...Om det er litt kaos i avisspaltene gjør meg mindre, så lenge jeg ikke har kaos i arbeidsmiljøloven på jobb...

18.09.2006 @ 11:36
URL: http://www.omicronline.org/site
Postet av: Conad

Får jo håpe at ikke arbeidsplassen din flagges ut pga. for dårlige betingelser i Norge også, da....

18.09.2006 @ 20:16
Postet av: Ronny Kjelsberg

Tja, dersom vi skal kaste oss på kappløp-mot-bunnen-karusellen, vil det jo alltid være det landet som har den laveste lønna, de dårligste miljøkravene og arbeidsmiljøkravene som setter standarden. Vi vi det da? Karusellen stopper ikke før vi tar noen _politiske_ grep. Og kanskje stiller litt krav nettopp til arbeidsforhold og miljø i de landene vi driver handel med.

20.09.2006 @ 15:16
URL: http://www.omicronline.org/site

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/2077196