Min Mening svarer Jan-Aage Torp

Mitt svar til Jan-Aage Torps blogginnlegg om homofili må jeg også publisere her i tilfelle han sensurerer bort ting han ikke liker fra sin egen blogg. Innlegget til Torp heter "HOMOSEKSUALITET ER EN ABNORMITET SOM DET GÅR AN Å BLI FRI FRA"

---

Jan-Aage Torp: Du og dine holdninger DREPTE min fetter. Jeg holder deg og dine holdninger ansvarlige for at en 19 år gammel gutt tok sitt liv Torp.

Torp: du er ondskap satt i system, du er ondskap fordi du har slike forkastelige holdninger til andre menneskers kjærlighetsliv...

Måtte du brenne i det helvete du tror på til evig tid Torp.

Mine meninger og deg Torp kan du lese i min blogg, bl.a under disse innleggene:

http://knutstianolsen.weblogg.no/170106130311_brenn_i_helvete.html

http://knutstianolsen.weblogg.no/130206153815_torp_er_en_skam_for_menneskehete.html

http://knutstianolsen.weblogg.no/280106204338_unnskyld_jan_ge_torp.html

Forøvrig vil dette svaret også bli publisert i min blogg i tilfelle du driver med sensurering av folk med mine synspunkter...

---


Kommentarer:
Postet av: Trond

Torp vikl ikke svare på ubehagelige ting elelr ting han ikke kan arumentere for. Uannsett Knut Stian håper jeg det er greit at jeg anbefaller folk å gå inn til anti-konservativt forum å lese enda flere gode innlegg angående Torp.

Postet av: Knut Stian Olsen

Selvsagt er det greit Trond :)

18.10.2006 @ 03:19
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: toroddf

Jeg beklager din fetters død. RIP. Mitt svar til Pastor Torp og mitt ankepunkt mot hans virksomhet er (jeg siterer fra mitt svar til hans blogg): Jeg forstår ikke hvorfor enkelte kristne lar seg støte av homosexualitet. Denne praksisen er så liten del av den kristne lære at den ikke fortjener den energi Pastor Torp m/flere legger i den saken. Man burde heller konsentrere seg om aspekter ved skaperverket som den kristne lære (Bibelen) virkelig tar opp. Jeg tror Pastor Torp og hans kirke burde vie sin tid til flere Bibelstudier enn denne "homokampen" som de, og bortimot kun de, er så opptatt av. Denne (bortimot) ensidige fokuseringen på homosexualitet er ikke av Gud, hvis man tar Bibelen på alvor. Noe en menighet som sier at den er kristen, burde gjøre.Er ditt arbeide virkelig kristelig, Pastor Torp ?

18.10.2006 @ 06:24
URL: http://toroddf.blogspot.com/
Postet av: Cake

Pastor Torp burde dra på utstillingen om homoseksualitet i dyreriket han. Skammelig at slike holdninger finnes i dagens samfunn. Plager det han? Syntes vi skal prøve å få Kardemommeby Loven inn i Norges Lover!Trist med fetteren din!

Postet av: Victoria

trist å høre om fetteren din, Knut Stian. Jeg har også hørt om andre som har gjort det samme, det er tragisk. Godt du skriver om dette... Takk.

20.10.2006 @ 12:37
Postet av: Knut Stian Olsen

Tusen takk Victoria!Det er noen år siden han valgte å gjøre det slutt og det er antakelig litt lettere å stå frem som homofil i dag enn det var på den tiden. Men likevel føler jeg at man må fortsette å kjempe mot slike verkebyller som det Jan-Aage Torp er...

20.10.2006 @ 12:45
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Tiqui

Trist å høre om fetteren din, det er dessverre altfor mange slike historier. Selv mistet jeg en god venn etter at han i 3 år ble vedvarende utsatt for nedbrytende trakassering i menigheten der han kjempet en kamp for livet og for å "få lov å være kristen".Alle som måtte mene at homofili er galt er i sin fulle rett til å ikke praktisere det selv. Det gir dem derimot INGEN rett til å sette seg som dommer over andre menneskers kjærlighet.Torp burde være klar over at slik mangel på empati og respekt for medmennesker er en abnormitet det er mulig å bli fri fra. Det går ganske enkelt ut på å ikke blande seg i saker man ikke har noe med, og samtidig støtte mennesker i deres valg i stedet for å bryte dem ned.

26.10.2006 @ 12:24
URL: http://tiqui.blogg.no
Postet av: Knut Stian Olsen

Tusen takk Tiqui.Jeg er helt enig med deg. Det er Torp som er abnormiteten her ikke de homofile

26.10.2006 @ 16:28
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: vidar Godø

Hei alle sammen. Homofili er et vanskelig emne, og en stor utfordring for oss kristne å mene noe om. Har i mange år hatt nær kontakt med en venn som har "slitt" med tanker-tankekjør om han er homofil eller ikke. Det å få leve så nært et menneske med all den smerte dette innbærer, gjør meg ydmyk ifh til den utfordringen homofili er. Men tror at det å ta tid sammen, nære gode samtaler, gi han "rett" på sine opplevelser og å prøve å komme videre på tross av alle følelser og tvil. Personlig så tror jeg at ved skriftlesing og meditasjon, og i samvær med Jesus Kristus, veksles trøst og hjelp til den enkelte, eller gjerne sammen med en venn, eller en gruppe. Har opplevde mange ganger å bli forvandlet i mitt sinn og tanker ved en eller flere stille stunder sammens men Jesus. Prøv gjerne, Jesus gjør ikke forskjell på folk. Husk bare at Gud ikke alltid oppfyller våre ønsker, men han oppfyller alltid sine løfter.Med hilsen en medvandrer på veien. Vidar Godø

19.11.2006 @ 14:13
Postet av: Kristoffer

Jeg sier meg svært enig me Vidar Godø. Ingen Kristne trenger å dømme homofile. I følge overskriften til Jan Aage Torp, så jeg ingen type fordømmelse. Jeg kondolerer over den unge mannen som tok sitt eget liv. Likevel, tror jeg ikke at homofili handle om ett personlig kjærlighets liv, men om en uro og bekymring som blir skyvd over ende av verden. Jeg tror ikke at noen er født som homofile. Jeg vet at det er svært normalt for unge menn og bekymre seg over tanken, og når verden prøver å normalisere bekymringen, og overbevise folk som sliter om at det de frykter er sant, er det på tide å komme me en ny og bedre sannhet og løsning.

02.12.2006 @ 06:28

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/2383542