Svenskene oppretter DØDSLEIRE

Jeg anbefaler norske myndigheter å stenge alle grenseovergangene mellom Norge og Søta bror med umiddelbar virkning.

Søta bror er visst ikke så søt alikevel. Søta bror skal bli til en DØDSLEIR. Det er kristenfundamentalistavisa DAGEN som kommer med denne grufulle avsløringen av vårt kjære broderforlk.

DAGEN skriver nemlig: "I årevis har vi visst at Sverige er et liberalt land, men det ville være ganske forferdelig at verden skulle se på landet som en DØDSLEIR (min uthevning for å gjøre det mer dramatisk). Men det er virkelig det Sverige kommer til å bli nå, kommenterer Jim Hughes, nestleder for abortmotstanderne i International Right to Life Federation."

Det første som slo meg når jeg leste sannheten om Søta bror var hvordan i all verden skal jeg få handlet inn til jul nå? Ikke snakk om at jeg tør å reise inn i en slik DØDSLEIR bare for litt billigere juleribbe...

Men så leste jeg artikkelen en gang til og da oppdaget jeg til min store glede at disse DØDSLEIRENE ikke skulle opprettes før 1.juli neste år. Heldigvis, for da er det trygt å reise å handle hos broderfolket enda en stund.

Dermed avblåser jeg med en gang oppfordringen om å stenge grensene til etter påske 2006, så jeg får med meg skjærtorsdagshandelen på systembolaget neste år også.


Kommentarer:
Postet av: Martin

Dette synes jeg var helt tåpelig. For det første synes jeg at det burde være strenge regler for abort og at det ikke skal kunne utføres i enhver sammneheng.Man må ta ansvar for det man gjør.Men i denne saken er det jo snakk om at nå skal innvandrere få lov til fri abort slik svenskene har. Og det ser jeg ikke problemet med i det hele tatt. Loven må da gjelde for alle. Dessuten ville det sagt seg selv at innvandringsdelen hadde økt betydelig fortere enn den allerede gjør i forhold til den etnisk svenske befolkningen, hvis man hadde fortsatt med den gamle ordningen. Det er vel strengt tatt ingen svenske som ønsker en slik ordning.I tillegg er det ikke riktig at det skulle vært slik i et ekte demokrati heller.Derfor er det etter min mening ingen tvil om at det må gjelde for alle når det først er slik det er.

17.11.2005 @ 17:26
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/405757