Oppfordring fra Trond

Trond har en oppfordring til oss alle om å spre budskapet og slutte opp om en solidaritetsaksjon for Hviterussland. Det var i følge han skuffende oppmøte ved den forrige aksjonen som gikk av stabelen mandag kveld.

Trond skriver: "Den 16 februar setter vi i gang igjen og da håper vi at enda flere møter opp. Om du er til høyre eller til venstre i det politiske landskapet spiller ingen rolle. Du trenger ikke en gang definere deg innfor denne skalaen eller tilhøre noen som helst organisasjon så overhodet, bare møt opp".

Alle som har mulighet burde stille opp i den aksjonen og alle burde også spre budskapet om denne aksjonen videre slik at så mange som mulig møter opp. Desverre Trond så ahr jeg ikke mulighet til å møte selv pga lang avstand til både Bergen og Oslo, men jeg følger oppfordringen din om å spre det videre i hvertfall...

Kommentarer:
Postet av: Trond

Man forsøker å få igang innativ andre steder også. Skal holde folket oppdatert så flest mulig kan stille opp. Det er også mulig til å sette igang loka innativ på egenhånd også.

18.01.2006 @ 20:15
URL: http://trond.weblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/620764