Nettavisen er driti ut

"Helt siden SV inntok regjeringskvartalet etter valget i høst, har det ikke vært et pip å høre fra Audun Lysbakken. I sitt første intervju advarer han nå SVere mot å true med at partiet vil trekke seg ut av regjeringen", skriver Nettavisen i dag under overskriften "SV-topp bryter tausheten".

Dette er et meget godt bevis på at Nettavisen ikke følger med på hva som skjer. Lysbakken var da vitterlig ute den 29.november med uttalelsen om at han ville fjerne børsen (VG) og som jeg skrev om samme dag.

Altså; enten så tror Nettavisens journalist(?) at SV inntok regjeringskontorene mye senere enn Ap og Sp, eller så har denne journalisten(?) gjort et meget slett arbeid med denne artikkelen.

Jeg tror det siste er mest riktig...

Journalisten(?) heter Berit Almendingen (berit.almendingen@tv2.no) og hun har (på godt norsk) "driti på legga sine". Antakelig trodde Berit her at hun hadde gjort et scoop og vært først ute med Lysbakken-intervju, men dengang ei...!

Kommentarer:
Postet av: Vegard

Vel Audun Lysebakken har vært i frankrike og studert i 3 måneder og kom tilbake til Norge for 2-3 dager siden.Med untak av når han ble insatt som nestleder i SV så har han knapt nok vært i media.

18.02.2006 @ 23:21
URL: http://v-litangen.blogspot.com/
Postet av: Knut Stian Olsen

Det stemmer nok det, men det gjør ikke journalistikken til Nettavisen noe bedre av den grunn...

19.02.2006 @ 12:05
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Vegard

Sant nok :)

20.02.2006 @ 00:00
URL: http://v-litangen.blogspot.com/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/773406