Saksøker oljeprodusentene

Sure amerikanere som klager over høye bensinpriser saksøker nå de norske selskapene Statoil og Hydro. Og ikke nok med det, de saksøker jammen Norge, Oman, Angola og Mexico også.

Dagens Næringsliv skriver:

– Norge og andre ikke-Opec-aktører samarbeider med Opec om å begrense oljeproduksjonen for å sørge for høyere priser, sier Gary M. Osen i advokatfirmaet Osen & Associate. Osen er advokaten som har ført søksmålet i pennen for de tre privatpersonene som har gått til sak.

– Så dine klienter mener at Norge og enkelte andre oljeproduserende ikke-Opec-aktører er skyld i at bensinprisene i USA etter deres mening er for høy?
– Ja, absolutt, sier Osen.

Massesøksmålet er tatt ut i en distriktsdomstol i Florida og i den 35 sider lange stevningen går det frem at saksøkerne ser på Norge, Statoil og Hydros påståtte samarbeid med Opec som en hvilket som helst ulovlig kartellvirksomhet.

Dette er så typisk amerikansk reaksjon det at jeg tror jeg ler meg ihjel. "Jepp vi er litt sure, men vi saksøker dem" HAHAHA, latterlige amerikanere altså, men bare la dem holde på så vi får noe å le av her i Europa...

Kommentarer:
Postet av: Martin

Åh herlighet så patetisk. Skjønner de ikke at jo billigere bensinen blir, jo mer går det utover miljøet? Men slike regnestykker liker man vel ikke å legge frem når man skal saksøke noen.

18.02.2006 @ 14:46
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no
Postet av: Trond

Kapitalisme er gøy så lenge det ikke rammer dem selv ser det ut til.

18.02.2006 @ 15:07
URL: http://trond.weblogg.no/
Postet av: Vegard

Oi...vel hva skal man si...enkelte amerikanere er artige dyr?

18.02.2006 @ 23:13
URL: http://v-litangen.blogspot.com/
Postet av: ronny m

la oljekrigen begynne, nå får vi vel snart ei bombe i hue da vi ikke pumper nok olje he he he

19.02.2006 @ 02:42
Postet av: Conad

De er søte i den alderen, da....

20.02.2006 @ 00:12

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/775149