Boikott "Sonen"

En ting er helt sikkert med dette landet vi bor i, og det er at det bor mange enkle og lettlurte sjeler her. Veldig enkle og veldig lettlurte faktisk.

Hvorfor mener jeg at nordmenn er enkle og lettlurte? Forklaring: Etter sendingene på TV2 går noe som heter "Sonen". Det går det en ulidelig spennende konkurranse (hahaha ja jøss) hver eneste natt. Det går ut på å sende inn en SMS akkurat i rett tid til å vinne.

En hel natts snakkng på "Sonen" lyder som følger: "Send melding nå, for nå er det like før jeg trykker på knappen, den som sender den første meldinga etter at jeg har trykket på knappen vinner ditt eller datt. Send melding nå, nå er det like før. Hvert øyeblikk nå, straks, nå haster det hvis du skal rekke å vinne, nå er det like før jeg trykker på knappen" osv osv...

Slik holder disse idiotene i "Sonen" på hele natta igjennom. Det som gjør at nordmenn er enkle og lettlurte sjeler er at de faktisk sender inn meldinger i håp om å vinne... Faktum er at ingen vinner noen ting som helst før "Sonen" har fått inn nok meldinger til å dekke kostnadene de har ved denne "konkurransen" de kaller det.

Det er ingen konkurranse i det hele tatt, det eneste poenget til "Sonen" er å få så mange som mulig til å sende inn meldinger. Ingen vinner noen ting hvis det ikke kommer inn nok meldinger i løpet av natta. Det som skjer da er at den såkalte "konkurransen" overføres til neste natt hvis det ikke er nok idioter som blir lurt.

"Kanskje trykker jeg nå, kanskje trykker jeg på knappen etter neste sang, kanskje, kanskje, kanskje". Jeg begriper ikke at folk lar seg lure altså...! Det handler overhodet ikke om førstemann til mølla, det handler om siste mann til mølla... Alle andre blir lurt trill rundt unntat de som står bak "Sonen"


Kommentarer:
Postet av: Peterandrej

Beklager, jeg har skrevet en post om samme tema. Visste ikke at du hadde skrevet en bare minutter før. Var ikke meningen å duplikuere eller noe sånt. Vi har nok sikkert bare irritert oss over det sammme :)http://www.peterandrej.com/2006/05/18/hvor-dumme-tror-de-vi-er/

18.05.2006 @ 04:03
URL: http://www.peterandrej.com
Postet av: Knut Stian Olsen

:O)

18.05.2006 @ 04:53
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: heh

det var ikke slik i starten, da var det faktisk endel timer med ok musikk, men så begynte TV2 å bruke kanalplassen til andre ting, og da måtte sonen bli mer lønnsom antar jeg - iogmed at dem fikk mindre sendetid osv.

18.05.2006 @ 12:33
Postet av: carina

DRIIIIIT I Å RAKK NED PÅ SONEN OG SNAKK OM BOIKOTT...JEG ER FAKTISK EN JENTE SOM ER GLAD I PROGRAMMET,OG SOM IKKE SENDER INN EN DRØSS MED MELDINGER..HANDLER FAKTISK OM Å KLARE Å STYRE SEG SELV VETTU!!HOLD KJEFT!!!!

05.06.2006 @ 02:15
Postet av: Major Payne

Er enig med deg om det med sonen. Bra program og sånn, men de gjør det på en sleip måte med de som gjerne ønsker seg ting. La inn noen mld der selv engang, og det var en gang vi testet om hvem som kom inn først med en mld på skjermen. Jeg sendte med engang også sendte en kompis av meg 5 min etterpå, og allikevel kom han først og jeg to min senere... De får inn mld med engang men velger ut vinnerne sine uansett. Har også hørt om de som legger inn mest sms som vinner.

28.06.2006 @ 02:55
Postet av: Major smart`n

Hei alle ikkevitende sonenbrukere.Sonen er kun der for deg, fordi du gir dem det de trenger. De er ikke der for å gi underholdning, da musikk KUN blir spillt på den måte at en konk ikke skal avsluttes så fort. Sonen har blitt værre enn terror, noe DET NORSKE FOLK må sette en stopper for snart!Christoffer kjører konk, "sms nr 50 vinner en mobil".Jeg og en vennegjenge samlet oss en natt for å teste jukseriet til Sonen. Da melding nummer 50 skulle vinne 1 mobil, så sendte vi tilsammen inn 58 meldinger på 7 minutter. Alle kvitteringer ble lagret og vi fulgte med på konken i 1 TIME OG 22 MINUTTER...først da kom det en vinner, som var anonym. SMS leverandøren de bruker tar imot 1 sms pr sekund, altså konken var over allerede da...eller minst etter våre meldinger...7 minutter.Vi fikk Telenor, Tele2 og Netcom til å sende alle kvitteringer med tid og dato til oss, også fikk Sonen vite om dette. Endret de konseptet til noe helt annet? Ja! Jukset de? Ja! Bør de bli tatt av lufta? Ja!Prøv følgende!!!Skriv "m kan alle som har vunnet en mobil eller laptop skrive sin gevinst inn her?"....trur dere denne melding kommer opp på skjermen? NEI! Er det fordi det ikke er noen vinnere? Ja!Skuddpremie på de som jobber der, da har lurt alle brukere på Sonen igjennom laang tid nå.Møter jeg en av dem på gata, så vet jeg ikke hva.Postkontoret de bruker, de overvåker vi pr dagsdato nå. For deres nye konsept går ut på at de deler ut MAAAASSSE stasj..noen ganger 30-40 vinnere pr konk. Vel...på postkontoret går det stille for seg, en bærepose i uka kanskje. Ved å kikke på DVDopptak etter 1 ukes sending av Sonen, så er de oppe i godt over 5-600 vinnere...og får alt dette plass i en liten pose fra rime, så vet ikke jeg. DERE BLIR LURT FOLKENS!!!Jeg kan si en siste ting, dette går aldri bra for Sonen!! Det er en stor folkebevegelse imot dette konseptet, og det er kun snakk om en vakker dag.MessTV, de publiserer vinnere, ringer de gjerne opp og lar de velge premier LIVE på lufta. At de sinker meld inn for å tjene mere, er en annen sak.Mess er underholdning og diskusjon, SOnen er ren Søppel og RAN!

31.07.2006 @ 04:51
Postet av: George P.

Problemet her er at tv2 ikke følger lotteriloven - dvs. foretar lovlige trekninger. Her håver tv2 inn mange penger uten å måtte oppgi hvor mange som har deltatt - "ti kroner loddet" blir mange penger fort...

09.08.2006 @ 11:17
Postet av: George P.

Problemet her er at tv2 ikke følger lotteriloven - dvs. foretar lovlige trekninger. Her håver tv2 inn mange penger uten å måtte oppgi hvor mange som har deltatt - "ti kroner loddet" blir mange penger fort...

09.08.2006 @ 11:18
Postet av: anonym

Jeg kjenner en/ei som jobber på mess og programlederne har provisjonsbasert lønn. De får en viss sum penger pr sms som blir sendt inn. Dette er det drøyeste lureriet jeg har vært borti. TV Norge har alltid vært en ganske useriøs kanal. Men at TV2 ikke gjør noe med dette skjønner jeg faktisk ikke....

23.08.2006 @ 12:13
Postet av: kjell

er dere så jevla teite

26.08.2006 @ 11:27
Postet av: kjell

og sender in sms til eit sont program har dere berre dere selv og takke jevla mentalt tilbakeståande apekatta

26.08.2006 @ 11:32
Postet av: Mess-i-ass

Du anonym 3 plasser over her tar jo totalt feil av MessTv og Sonen da. Det er Sonen folka som får 1.- pr melding som kommer inn. Ikke rart de maser som faen og kun kjører konk. MessTv ansatte har ikke provisjon i det hele tatt.

31.08.2006 @ 08:47
Postet av: JM

Til Anonym (23.aug)MessTv har IKKE provisjonsbassert lønn! Undersøk litt mer før du uttaler deg. Fast sum på alle sendinger.

06.09.2006 @ 19:43
Postet av: Hugo

Er bare nødt å si seg enig i kritikken av den såkalte SONEN. Makan til juks å bedrag. Det som overasker meg er at voksne mennesker kan sitte natt etter natt som programledere å servere så mye useriøst til det norske folk.

08.09.2006 @ 03:32
Postet av: cara

Jepp, jeg er en av de dumme som sendte inn svar på konk. Og vant. Det skjedde 17. okt. Men hvor ble det av premien...? Den kommer ikke og to purringer har ikke gitt noe resultat heller. Bare juks, boikott dritten.

21.11.2006 @ 18:29
Postet av: Latterlig

Var vinner av macbook konkurransen for litt siden,sendte meg en melding og gratulerte meg med premien og at jeg skulle sende inn navn & adresse. For no latterlig piss, åpna posten idag og fant en JÆVLA CAPS. Sendt klage men jeg tviler på at dem bryr seg en dritt.

27.11.2006 @ 14:01

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1300832