Frp's Sandberg ut mot Id-løse innvandrere

Fremskrittpartiets Per Sandberg går i media i dag ut mot de Id-løse innvandrerne og vil ha dem innesperret på lukket mottak. Han sier, sitat: "Inntil vi vet hvem de er, bør asylsøkere uten identitetspapirer være på lukkede mottak. Det vil si alle så nær som kvinner og barn, som ikke utgjør den samme sikkerhetsrisikoen" Dvs at det er bare menn dette gjelder. Jeg mener at dette er en farlig kriminalisering av enkeltmennesker (menn) som har en tragisk og vanskelig bakgrunn fra før. I følge Nettavisen er det så mange som 94% av alle asylsøkerne som kommer til landet her uten Id-papirer i orden. Frp foreslo bl.a å gjøre Lista fyr om til et stort lukket mottak, men fikk heldigvis ikke tilslutning til dette av de andre partiene på stortinget.

Jeg vil anbefale alle om også å lese Andreas sitt blogginnlegg i dag om Id-løse asylsøkere... http://www.erbest.com/weblog/post/index/117/IDlse-asylskere

 

kilde: http://pub.tv2.no/nettavisen/innenriks/article424193.ece


Kommentarer:
Postet av: Mr Kahn

Et lukket mottak ville selvsagt vært til beste for alle parter. Alt for mange av disse velferdssøkerne og lykkejegerne er rene kjeltringer, sågar mordere i psykisk ubalanse, og har følgelig ingenting ute på gata å gjøre.Selv bor jeg tett inntil et av disse mottakene, og har overvåket disse over en tid. Aktiviteten ved dette mottaket har vært stor nattestider, der tyvegods fra daglige butikkraid skal distribueres og omfordeles. Politiet gjør ingenting, selv om vi opplyser over mobilen at vi står og ser på at kriminelle utfører sine handlinger. Vi kan ikke pågripe dem, for alt vi vet kan de være bevæpnet, og for oss som privatpersoner ville bevæpning vært helt utenkelig. Alt vi kan gjøre er å observere, mens pakket rundstjeler oss.Men det er kanskje null kriminalitet der oppe i denne fjellhylla de kaller Røros?

19.07.2005 @ 11:40
Postet av: Knut Stian Olsen

Jeg har ikke bestandig bodd her på den "fjellylla Røros", jeg flyttet hit for to år siden. Jeg bodde midt i Oslo og vanket daglig på plata som narkoman og kriminell, så kriminalitet er jeg kjent med selv om du ikke vet det, men det er heldigvis et tilbakelagt kapittel i mitt liv...

19.07.2005 @ 13:25
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Mr Kahn

Jeg er glad på dine vegne.Ha en fin dag.

19.07.2005 @ 13:54
Postet av: Trond

Ordet lykkejgere er vel ikke alltid like negativt. Hva var det norske utbvandrene eller rettere sagt alle utvandrere til Usa var i sin tid. Joda lykkejegere på jakt er et bedre liv og rikdom.Det første man burde gjøre er å bedre det psykatri tilbudet til dem. Flere av dem som kommer hit har vært gjennom meget harde påkjenninger, dette gjelder spesielt barn og unge. Burde kanskje se på ordninger som ulike motakk for ulike personer alt etter hvordan tilstanden er med dem. Men lukke dem inn i leire tror jeg faktisk bare vil gjøre vondt verre. Det blir som å pisse i buksa for å holde varmen.

20.07.2005 @ 18:22
URL: http://trond.weblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/140446