Overvåkning av barn

Barn ble ulovlig overvåket av overvåkningspolitiet på sommerleir i det tidligere Øst-Tyskland. Dette skjedde riktignok på 1970-tallet under den "kalde krigen". Denne overvåkningen er i dag stoppet, men jeg spør; er den egentlig det? Jeg tror desverre ikke det. Jeg tror overvåkningen av de på den politiske venstresida ikke lenger skjer, men at det er nye og andre grupperinger i samfunnet som blir overvåket i dag. Også barn.

En del av disse grupperingene er det selvsagt helt legalt at blir overvåket, f.eks fundamentalistiske elementer osv, men jeg tror at den overvåkningen også innbefatter barn av slike mennesker og det er selvsagt uheldig hvis så skjer. Ingen barn burde bli utsatt for overvåkning, uansett hva foreldrene foretar seg. Barn er en uskyldig tredjepart som ikke bør rammes av en altfor ivrig overvåkningssjef.

Jeg har sett og lest noen intervjuer med overvåkningssjenfen, Holmen, og han virker som en nøktern og ganske jordnær person så jeg håper at jeg tar feil i mine antakelser om at barn er under overvåkning i Norge i dag...

 

kilde: http://www.nrk.no/nyheter/innenriks/4906179.html


Kommentarer:
Postet av: Mr Kahn

Poenget med å overvåke er blant annet å kartlegge miljøer der terroren har et potensielt arnested. Hadde man visst alt om alle på andre måter, så ville selvsagt overvåkningen være overflødig. Personlig har jeg ingenting i mot å bli overvåket, da jeg har rent mel i posen. Jeg anser det som en trygghet, at noen gir meg ryggdekning.Prøv å lev i den virkelige verden, du også, hr. Olsen.

19.07.2005 @ 11:29

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/140510