Simonsen er for dødsstraff

Demokratenes Jan Simonsen sier i et intervju med Stavanger Aftenblad at han personlig er for dødsstraff. Han sier sitat; "Det ville vært en rettferdig straff for de mest alvorlige forbrytelsene. Men det går nok ikke. Det vil stigmatisere oss som nasjon, desverre."

Hvorfor "desverre" Simonsen? Jeg vil heller si "heldigvis", for dødsstraff er noe som hører mindre velutviklede stater til, som f.eks Iran, USA og Kina. Jeg vil ikke la Norge som nasjon synke ned på samme lave nivå som disse landene.

Man kan vente seg mye fra Jan Simonsen i tiden frem mot valget, men at han hadde sunket ned på et slikt lavmål, det hadde jeg ikke ventet fra en som han, som ellers er veldig liberal (og det er bra) når det gjelder synet på mennesker som er litt annerledes.

 

kilde: http://www.demokratene.info/dok/report[1].dc_200507181211323230_dc.pdf


Kommentarer:
Postet av: Trond

Dette er jo gammelt nytt selv om hamn ikke hr vært like tydlig tidligere. Men ta det med ro han har ikke mange månedene igjen av sin stortingskarriere. Takk og pris.

18.07.2005 @ 18:41
URL: http://trond.weblogg.no/
Postet av: Knut Stian Olsen

Håper du har rett ja...

18.07.2005 @ 18:43
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Mr Kahn

"dødsstraff er noe som hører mindre velutviklede stater til, som f.eks Iran, USA og Kina." Hallo? Når fortjente USA å bli sidestilt med Irak og Kina i denne sammenhengen? Visste du at Kina står for 2/3 deler av alle brudd på menneskerettighetene i verden, mens resten fordeles over arabiske, afrikanske og øvrige asiatiske land?Du får jo Simonsen til å fremstå som intelligent.

19.07.2005 @ 11:25
Postet av: Trond

Så derfor skal man ikke få lov til å krtisere USA for bruk av dødsstraff?? Lær deg å lese!!

19.07.2005 @ 17:31
URL: http://trond.weblogg.no
Postet av: Mr Kahn

Skaff deg først en legitim grunn til å "kritisere" det landet som garanterer din fred og frihet til å sitte på dataen og spre PK-sludder. Her ser du USA-"kritikken" og dens inkonsekvens:http://www.antipsykopat.org/bilder/DoubleStandards.GIF

19.07.2005 @ 19:02
Postet av: Knut Stian Olsen

Alle land som utfører dødsstraff har jeg en legitim grunn til å kritisere... Jeg har en legitim grunn til å kritisere alt jeg ikke er enig i, uansett hva andre måtte mene. Det er en rett jeg har i et land som har ytringsfrihet...

19.07.2005 @ 19:25
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Mr Kahn

Jeg er også betenkt over dødsstraffen, Olsen, men å sidestille USA med Kina blir allikevel for drøyt. Det er bare å se hvilket av disse landene som har ytringsfrihet, en rett du setter så høyt. Det er også rimelig stor forskjell på Kina og USA når det gjelder juridiske systemer, for ikke å snakke om avrettingsmetoder. Jeg har sett filmklipp der kinsiske dødsdømte blir samlet i en gruppe og sprengt i småbiter.Derfor, kritiser gjerne USA pga. dødsstraffen, men hold igjen på disse håpløse sammenlikningene. Du er ikke så nedsnødd at du ikke vet forskjellen på Kina og USA i en større sammenheng.

19.07.2005 @ 22:58
Postet av: Trond

Neimen er det ikke igjen en av gutta i antipsykopatisk forum. Gjengen kjent for sine skarpe sammfunnanalyser og evnen til å debatere som voksne folk. PK Sludder hahahahahaha. Hjelpe trøste meg, du er vel ikke med i Fampo også vel Mr Kahn. Jeg er meget takknemlig over Usa, men jeg kritiserer allikevel den politikk jeg er uenig i. For ekte liberale er det saken og prinnsippene som gjelder ikke, uansett hvilke stat som gjennomfører politikken.

20.07.2005 @ 15:48
URL: http://trond.weblogg.no/
Postet av: Knut Stian Olsen

Ikke angrip person Trond, kun sak :)

20.07.2005 @ 15:54
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Trond

Greit det Knut Stian. Jeg har bare sett meg litt lei av de gutta der. De har en egen tendens til å rakke ned på alle som ikke er enig med dem. Men jeg er en generøs kar så jeg skal besinne meg neste gang.

20.07.2005 @ 16:38
URL: http://trond.weblogg.no/
Postet av: Mr Kahn

For å rydde opp i eventuelle misforståelser: jeg er ikke medlem av noen organisasjon, verken psykopater eller fampoer, jeg argumenterer kun for egne meninger. Dessverre klarer noen å ta dette som en personlig fornærmelse.Olsen har en fin blogg her, la oss få litt liv i den med friske meningsutvekslinger. Jeg tåler litt "lett platekontakt", om jeg får bruke en rally-metafor, men la oss først og fremst debattere sakene, ikke hverandre.

20.07.2005 @ 18:19
Postet av: Knut Stian Olsen

Det er jeg helt enig i Mr Kahn... :)

20.07.2005 @ 18:23
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Trond

Blir ikke fornærnet, det var du som la ut linken. men kjør debatt, dette temaet kan ikke debatteres nok.

20.07.2005 @ 18:43
URL: http://trond.weblogg.no/
Postet av: Erik Strand

Trond - hva er det som er galt med FAMPO?

13.08.2005 @ 17:47
URL: http://home.no.net/fampo

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/140622