Fortjener ikke respekt

"Muslimer tar sin religion veldig seriøst. Det må ikke-muslimer akseptere. De må også forstå at konsekvensene kan bli fatale dersom man fornærmer islam eller profeten Muhammed"
Anjem Choudary ifølge VG.Ta disse eventyrene om din profet så seriøst du vil du Choudray, men forvent faen ikke at andre skal ta disse eventyrene seriøst. Jeg tar eventyrene om profeten like lite seriøst som eventyret om Jesus eller eventyret om prinsessen på erten eller Per og Pål og Espen Askeladd.

Jeg har full respekt for de som velger å tro, uansett om det er på Allah eller Gud eller hva det måtte være. Men jeg har null respekt for slike som deg Anjem Choudary som prøver å true andre til å holde kjeft. Den jævla profeten din driter jeg i og jeg harselerer med ham og islam akkurat på lik linje med andre religioner.

Du kan ikke påtvinge noen respekt for deg, dine følelser eller din religion Choudary, respekt er noe man gjør seg fortjent til og jeg kan ikke se at du fortjener noen respekt i det hele tatt. Du har ihvertfall ikke min...

Kommentarer:
Postet av: Sexy Sadie

Han der er patetisk altså, jeg bare ler og ler og ler.

18.09.2006 @ 18:05
URL: http://sexysadie.norblogg.net
Postet av: Shoaib

Knut Stian, det du får til her er ikke noe annet enn at du sårer mange ordentlige muslimer, Anjem tror jeg ikke leser bloggen din. Anjem fortjener ikke respekt fra noen, men det gjør mange andre!

18.09.2006 @ 21:37
URL: http://islam.weblogg.no
Postet av: Knut Stian Olsen

Beklager hvis det sårer Shoaib, men dette er bare min personlige mening om Anjem og hans synspunkerJeg ser selvsagt at det kan leses som en kritikk av islam generelt, men det er altså ikke meningen

18.09.2006 @ 21:54
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Martin

Som kristen har jeg forståelse for at muslimene krever respekt for sin religion, men når de truer med vold og drap som denne tullingen, da forsvinner også min respekt. PS: Paven skulle ikke sagt unnskyld.

19.09.2006 @ 10:02
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/2082960