Kinesisk konsentrasjonsleir i Sujiatun

Med det samme vi er inne på kinesiske forhold (jfr forrige innlegg). Min Mening fikk en e-post med oppfordring om å skrive litt om konsentrasjonsleire i Kina og hva som foregår der. Stikkord er organdonasjon.Jay Nordlinger i National Review skrev den 30.mars: There is a horrifying story going around the world: In the northeast of China, thousands of prisoners are being held, so that they can be killed for their organs. The prisoners are practitioners of Falun Gong, the meditation-and-exercise system. The facility at which they are being held — called a "concentration camp" or a "death camp" — is at Sujiatun. Chinese human-rights activists believe that this name should cause the same shudders as Treblinka and the others.

Det er ikke snakk om organdonasjon etter mennesker som omkommer i ulykker eller dør av andre årsaker. Det er snakk om å fjerne organene mens menneskene enda lever og er friske. De rett og slett henrettes for at kinesiske myndigheter skal selge deres organer til både innenlandske og utenlandske kjøpere.

En lege fra dette stedet sa noe sånt som: ”Du kan ikke fatte min lidelse. Disse Falun Gong-utøverne var levende. Det ville vært lettere om de var døde, men de var levende.”

The Epoch Times skrev den 17.mars: About three-quarters of the 6,000 people died after their hearts, kidneys, corneas, or skin was removed; their bodies were then burned. This witness, whose family member participated in the removal of Falun Gong practitioners' organs, said that approximately 2,000 Falun Gong practitioners remain in the hospital. She was afraid that the authorities would kill all of them to destroy evidence.


Her ligger Sujiatun (merket rødt):
49 Xuesong Road, Sujiatun, Shenjang City, Liaoning Province, China.Det er vanskelig, for ikke si umilig for meg å kontrollere sannhetsgehalten i disse påstandene, men jeg har gjort mitt beste for å finne ut så mye som mulig om nettopp dette emnet, og jeg håper også at norske og utenlandske medier vil skrive om denne saken. Det er viktig å spre dette budskapet om de kinesiske konsentrasjonsleirene ut til så mange som mulig.


Mer om denne leiren:
http://www.theepochtimes.com/211,111,,1.html

http://www.washingtontimes.com/national/20060323-114842-5680r.htm

http://www.zhuichaguoji.org/en/

http://www.tuidangservice.com/article.php/633

http://www.theepochtimes.com/news/6-5-10/41389.html


Takk til Peder Giertsen, Nettverk for menneskerettigheter i Kina for tips om denne saken.
Nettverk for Menneskerettigheter i Kina
Peder Giertsen, 930 87 548

Mer info om denne saken og andre tips kan sendes til minmening@netscape.net


Kommentarer:
Postet av: Tine

Jeg bor i Taiwan, og her gr det jo rykter om litt av hvert nr det kommer til Kina, noe av det sant, men ogs en god del som rett og slett bare er fordi taiwanesere (av forstelige grunner) ikke er s glad i Kina at det gjr noe. Jeg har hrt om dette her, men jeg nektet tro p det. Det er jo helt sinnsykt!All respekt fordi du skriver om det!

21.05.2006 @ 11:00
URL: http://tinesboble.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1307268