Min Mening jubilerer

Juni er visst høysesong for bloggjubileumer ser det ut til. Ihvertfall er de som startet å blogge i juni flinke til å fortelle at; "ja nå er det jubileum for denne bloggen". Min Mening er intet unntak i så måte.

Men aller først vil jeg gratulere Lasse G. Dahl med 4 årsdag den 19.juni, Alf Ivar Tronsmo med 1 årsdag den 17.juni og selvsagt meg selv med ettårsdag den 21.juni. Lasse oppfordrer andre til å skåle på det, det skal jeg: SKÅÅÅÅÅL

Nå er det fremdeles to dager igjen til denne bloggen fyller år, men jeg tillater meg å komme med ettårsstatistikken i forkant.

Antall innlegg i bloggen (inkludert dette) er 557. Det gir noe over 1.5 innlegg per dag og da er ferier og helger medregnet...! What? Get a life, man... Kommentarene strekker seg til den nette sum av 2394, hvilket gir litt over 4.1 kommentarer til hvert innlegg i snitt.

Når det gjelder antall besøk på bloggen så kommer det litt an på hvordan man leser tallene, men jeg skal gi dere de nakne fakta: Totalt antall treff p.t er 56612 og  totalt med unike IP-treff er på 18985.

Det var litt statistikk, nå over til mine egne favorittinnlegg, tilfeldig plukket ut (jeg gidder ikke å lese gjennom alle innleggene på nytt).

Min Mening er meget sterkt for ytringsfrihet og under striden om karikaturtegningene skrev jegI januar innlegget "Dagbladets angrep på ytringsfriheten". Også innlegget "Negre i fjellet" fra samme måned er blant mine personlige favoritter. Det er også "Vi har ikke råd til å la være" som handler om narkomani. Det innlegget er kanskje min aller største favoritt her i Min Mening.

I en annen tilfeldig valgt måned, april, skrev jeg innlegget "Rørende historie" som handlet om den lille svenske gutten Tille som led av en dødlig sykdom. Tille døde kort tid etter innlegget mitt. Jeg skrev også om SV's løsninger for nordområdene i innlegget "Hver mann sin fiskestang"

Jeg tror det får holde med tilfeldig valgte favoritter, dere får dykke litt i arkivet hvis dere vil lese mer om det meste. Jeg vil bare helt til slutt gratulere meg selv med dagen som kommer den 21.juni og ønske meg lykke til videre med bloggen...

Kommentarer:
Postet av: Trond

Gartulerer så mye. Skal skåle i din ære

19.06.2006 @ 18:04
URL: http://trond.weblogg.no
Postet av: Knut Stian Olsen

Takk for det Trond :O)

19.06.2006 @ 18:24
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Alf Ivar Tronsmo

Takk for linken, og gratulerer med dagen som kommer.

19.06.2006 @ 18:24
URL: http://www.tronsmo.com
Postet av: Martin

Gratulerer, Knut =)

19.06.2006 @ 20:58
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no
Postet av: Conad

Gratulerer med ett år!!

21.06.2006 @ 23:39
Postet av: Knut Stian Olsen

Takk, takk til dere alle...

21.06.2006 @ 23:49
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1489131