Takk til ESA

EFTAs kontrollorgan ESA kan sette bom stopp for ytterligere innkreving av bompenger på veiforbindelsen over Rennesøy nord for Stavanger. Regelverket i EU er nokså klar på dette punktet, og skal hindre at myndighetene i EU-land belaster tungt trafikkerte gjennomfartsårer med bompenger for å finansiere annen veibygging, sier jusprofessor ved Universitetet i Oslo, Ola Mestad.

[...]

Hele komiteen skal til Brussel på tirsdag for å møte ESA, og her kommer jeg til å ta denne saken opp. Dette er et ønsket veiprosjekt. Hvis ESA skal drive og regulere norsk politikk på denne måten, må vi spørre oss om vi trenger dette kontoret, sier Hallgeir Langeland, SV (VG)


Ja Hallgeir Langeland, vi trenger helt klart dette kontoret for å beskytte oss vanlige borgere av Norge mot slike ekstreme avgiftsfundamentalister som deg.

Takk og lov for at vi har ESA som til en viss grad har litt kontroll på SV's avgiftsønsker. ESA er nestbest, EU-medlemskap er best. Ja til EU

Kommentarer:
Postet av: Martin

Avgiftsfundamentalist? Det fr en si.Det flotte med hye avgifter p biler er jo det at det er bedre for miljet og kan f flere til reise kollektivt.

20.02.2006 @ 12:58
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/785108