Er ikke en dass en dass?

Jeg antar at det er flere enn meg som har fått med seg at det er "klosettuker" hos en eller annen rørlegger. I reklamen som ruller over TV-skjermen er det store, staute karer som knuser den ene hvite telefonen etter den andre mens man oppfordrer folk til å bytte ut standarddassen, som fungerer helt fint til sitt bruk, med noe nytt. Det er sikkert en ny og høyteknologisk forbedret utgave av gode gamle Porsgrunn de vil prakke på oss teite uvitende forbrukere. Denne dassen blir uunværlig i fremtiden må vite.

Dette nye vidunderet er sikkert utviklet ved hjelp av nano-teknologi ved kvanteelektrodynamiske effekter. For ikke å glemme den nye patenterte kvantegravitasjonsfella, som trekker ut det som skal ut av de nedre kroppsåpninger. Man behøver rett og slett ikke å drite selv lenger, dassen gjør jobben for deg. Er du ikke utdannet minst som sivilingeniør kan du bare glemme å drite på den dassen uten kyndig hjelp og veiledning.

Vel, vel, dette ble en liten avsporing. Det jeg egentlig skulle frem til med dette innlegget er nemlig; "hvem faen er det som sitter å ser på reklamen for et nytt kloakkhull på TV og tenker "hmmmm jammen tror jeg ikke at jeg skal spandere på meg en ny driter..."

Jeg trodde ærlig talt at en dass ikke var en forbruksvare der motepresset og naboens lure blikk i det en svær eske blir smuglet inn gjør at man må kjøpe en ny modell år etter år for å holde tritt med naboens "Kvantedriter 2000"  i design og ikke minst i funksjonalitet. For ikke å glemme det triumferende oppsynet da naboen introduserer sitt nye vidunder for svigermor.

Kall meg gjerne gammeldags, men jeg ønsker meg tilbake til den tiden da en dass var en dass og du kunne se det på personen på lang avstand om han var en dass eller ikke...

Kommentarer:
Postet av: sveiners

hehehe... DRITbra....

23.03.2006 @ 08:41
URL: http://sveiners.weblogg.no
Postet av: ronny m

en dass er ikke en dass, man har milj vennlige dasser som spyler mindre vann , for de som tenker p barna i afrika som ikke har rent vann s er det litt rart sitte her og drite i det rene vannet i den fine skla! med en ny fin dass kan du drite med litt bedre samvittighet!! og utedassen er ikke like trivelig selv om du innimellom foretrekker den da du er her p besk men er kanskje den mest miljvennelige selv om det ikke lukter slik!

31.03.2006 @ 23:47
Postet av: Knut Stian Olsen

Ingenting slr utedassen p Myr****

31.03.2006 @ 23:49
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/957159