Israels blodige henderJeg er ganske sikker på at dette ikke er en terrorist, likevel er han et offer for Israels blodige "sikkerhetshenrettelser". Israels forsøk på henrettelser av terrorister rammer først og fremst sivile og ofte er disse barn. Tre barn ble henrettet av Israel i flyktningeleiren Jabaliya nå i dag; denne gutten på bildet på fem år og to jenter, ei på sju år og ei på 16 år.

Israel er heller ikke særlig interessert i at eksplosjonen på ei strand i Gaza for kort tid tilbake og som drepte åtte mennesker skal granskes av uavhengige. Dagbladet skriver: "Enda tidligere denne måneden, døde åtte familiemedlemmer fordi de var på stranda i Gaza til feil tid. Israel nekter for at de står bak hendelsen, men nekter samtidig en internasjonal uavhengig granskning av hendelsen. Palestinerne ønsker en slik etterforskning."

Hvorfor vil ikke Israel ha en slik granskning? Det mest nærliggende svaret er selvsagt at det var Israel selv som sto bak denne drapshandlingen mot uskyldige mennesker, en familie på picnic. Hvis Israel hadde vært uskyldig ville ikke en slik granskning vært noe problem for Israel.

Israel begynner å få vanvittig mye av uskyldige palestineres blod på hendene...

Kommentarer:
Postet av: Israel-venn

Antageligvis var det ikke det Israelske milltitret som utfrte dette bestialske drapet. Jeg har selv skrevet et innlegg om dette her: http://israel.abcblogg.no/150606183421_israel_nok_en_gang_stemplet_som_.html

21.06.2006 @ 23:52
URL: http://www.israel.abcblogg.no
Postet av: Knut Stian Olsen

Men likefult s nsker ikke Israel at denne hendelsen skal granskes...!Det er litt merkelig det. Eneste logiske grunnen er slevsagt at Israel har ett eller annet skjule i denne saken her.

21.06.2006 @ 23:55
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1498884