Maktmisbruk av Høybråten

Dagfinn Høybråten (Krf) sier at regjeringen vil trenere lovforslaget om å oppheve forbudet mot forskning på stammceller. Han sier at de vil trenere ved å bruke lang tid på å utarbeide lovutkastet, sende det på høring med lange frister osv.

Dette er helt klart et misbruk av makt for å forsøke å hindre meget viktig forskning, som Krf er motstander av. Andre land, dom f.eks Storbritania bruker 20 milliarder på slik forskning og også land som Sverige, Finland og Danmark satser store summer på slik forskning, men Høybråten vil altså bruke sin posisjon og trenere et slikt forslag om oppmykning av bioteknologiloven.

Det er bare å se på den såkalte Memeth-saken for å forstå hvor viktig slik forskning vil bli, men Høybråten ønsker seg antakelig tilbake til en tid der årelating var den mest avanserte form for medisinsk behandling her i landet.

 

kilde: http://www.dagsavisen.no/debatt/article1668234.ece


Kommentarer:
Postet av: bjørn hustad

krislig folkeparti med høybråten er noen tullinger som aldri mer må få styre.hvorfor skal man nekte forsking på noe som kan helbrede mange alvorlige sykdommer.jeg har en sønn på snart 2 år og han har hatt diabetes i 1 år.med hjelp av stamceller er det ganske mulig han kan bli helt frisk innen 5-10år.det kan redde liv ,men ikke å be en bønn

30.09.2005 @ 09:02

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/142430