"Ja våre prinsipper" sier statsrådene

"Siden to statsråder sto overfor en akutt situasjon, måtte vi finne en midlertidig løsning", skriver Arbeiderpartiet på sine nettsider om at to statsråder sniker i barnehagekøene og betaler rundt tre ganger så mye for barnehageplassene som maksprisen forutsetter.

Jøss, tror Arbeiderpartiet at det kun er for statsråder at situasjonen uten barnehageplass er akutt? Gjelder ikke akuttregelen for oss vanlige dødlige også? Jeg vil anta at for brorparten av de mange tusen barn i Norge i dag uten barnehageplass er situasjonen minst like akutt som for disse stakkars overarbeidede statsrådene.

"La det ikke være noen tvil: Prinsippet om maksimalpris ligger fast", står det faktisk på samme nettside. Hvilket minner meg ikke så rent lite om reklamen for Storebrand som har gått på TV i vår og sommer der skuespiller Dennis Stohøi snakker om hvem som eier pengene dine og bankenes prinsipper. "Ja våre prinsipper" sier bankene i reklamen. Maksprisprinsippet gjelder nemlig ikke for statsråder, kun for oss vanlige dødlige. I prinsippet er derfor statsråder unntatt regelen om makspris.

"Ja våre prinsipper" sier statsrådene.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1656570