Velkommen etter Aftenposten

Aftenposten har i dag en artikkel som handler om at kineserne fjerner organer fra Falun Gong-medlemmer som sitter fanget i kinesiske fengsler.

Min Mening ønsker å si velkommen etter Aftenposten. Min Mening rapporterte nemlig om dette allerede i maimåned under overskriften: "Kinesisk konsentrasjonsleir i Sujiatun".

Dette er svært alvorlig og det er gledelig at Aftenposten nå tar opp hansken etter Min Menings avsløringer av at slik organtyveri forekommer. Hele artikkelen til Min Mening kan dere lese her.

Min Mening skrev den gangen: "Det er vanskelig, for ikke si umulig for meg å kontrollere sannhetsgehalten i disse påstandene, men jeg har gjort mitt beste for å finne ut så mye som mulig om nettopp dette emnet, og jeg håper også at norske og utenlandske medier vil skrive om denne saken. Det er viktig å spre dette budskapet om de kinesiske konsentrasjonsleirene ut til så mange som mulig".

Så igjen; velkommen etter Aftenposten

Kommentarer:
Postet av: Viidar

Noen steder m de finne sakene sine i agurktiden, vet du! Fl deg beret av at de har funnet det spass interessant at de skriver om det;)

20.07.2006 @ 15:24
URL: http://www.viidar.net

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1656596