Stein Erik Hagen smisker allerede

- En av de virkelig store eierne i Orkla-konsernet, Stein Erik Hagen, var utrolig raskt ute med å smiske seg inn i varmen til den kommende rød/grønne regjeringa. I dag, en uke og en dag etter valget, smisker Hagen med LO-leder og Ap-sentralstyremedlem Gerd-Liv Valla.
- Hagen sier til VG om Valla: "Vi er mer enige om ulike saker, enn vi er uenige". Videre sier Valla til samme avis: "Jeg er godt fornøyd med det han sa om ønske om industriell satsning og langsiktighet. Hagen forsikret meg om at det eneste han vil slakte, er elgen under den kommende elgjakten".

- Det var da svært så raskt de to "fiendene" fant tonen etter valget da. Det er nesten så jeg lurer på om ikke både Valla og Stoltenberg vil bli bedt i Hagens 2 års bryllupsdag den 12.juni neste år (husker datoen fordi jeg selv giftet meg den dagen:)).
- Jeg synes det er patetisk av Stein Erik Hagen å begynne å logre for den kommende regjeringa allerede nå. Hvis han hadde hatt litt skam i livet så kunne han ventet til etter at den nye regjeringa har tiltrådt.
- Men Hagen er nok alt for glad i oppmerksomhet og "viktige mennesker" og vil sole seg i glansen av den til enhver tid sittende regjering uansett om det betyr at han må gå på akkord med sine egne meninger.
- Men det er uansett et stort paradoks at Hagen, som så sterkt kritiserte LO-Ap's samrøre, i dag kysser Valla der sola ikke skinner.

Kommentarer:
Postet av: Raymond

Realpolitikk.. Erik Hagen ville klart foretrukket at samarbeidsregjeringen fortsatte men nr n de rd-grnne vant vil han heller "gjre det beste ut av situasjonen" og samarbeide med dem enn tape politisk makt de neste fire rene. Stein Erik Hagen og gjengen i LO kommer til ha det mye gy fremover.

20.09.2005 @ 14:10
URL: http://raymond.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/242073
Stein Erik, da!

Fra dagens VG:

LO-leder Gerd-Liv Valla har ftt en overraskende forbundsfelle i kampen for 6-timersdagen: Stein Erik Hagen sier han sttter LOs forslag om iverksette forsk med 6-timersdag.

???.
Ok, der mistet SEH den siste smule av respekt......

Kynikeren
20.09.2005 @ 13:58