Mannsdiskriminering i Kongsvinger kommune

"Av i alt 33 enhetsledere er 23 av dem kvinner, i tillegg har kommunen konstituert en kvinne i rådmannsstillingen og nok en kvinne innehar den viktige posisjonen som assisterende rådmann", skriver avisa Glåmdalen om Kongsvinger kommunes satsning på å få flere kvinner inn i ledende stillinger.

Det er nemlig slik i Kongsvinger kommune, hvor disse tre glade kvinnene innehar diverse rådmann- og rådgiverstillinger, at det pågår en utpreget kjønnsdiskriminering av menn.


(Fra venstre assisterende rådmann Karin Trosdahl, rådgiver Solveig Bratlie og konstituert rådmann Kari Andreassen. Foto: Jens Haugen)

Denne kjønnsdiskrimineringen av menn inn i disse stillingene er ikke forenelig med likestillingskampen ettersom det er altfor mange kvinner i forhold til menn i disse enhetslederstillingene.

Hvor ble 40 prosentregelen av? Den skulle jo gjelde begge veier, skulle den ikke? Det er nemlig 70 prosent kvinnelige enhetsledere i Kongsvinger kommune. Min Mening forventer derfor at menn blir prioritert neste gang det skal ansettes personer i ledende stillinger i denne kommunen.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1665703