Who want's ceasefire?

Hvem vil ha våpenhvile i Libanon?Ikke overraskende er britene imot våpenhvile. Britene under Blair er ikke noe annet enn Bush sine rævslikkere. De har ingen meninger som kunne støte deres o' så allmektige George W. Bush.

Yes englishmen, Bush's asshole taste like heaven, dosent it...?

Kommentarer:
Postet av: Martin

Så kan man stille et annet spørsmål: Hvilke land støtter Hizbollahs utallige rakettangrep mot Israel før Israel nok en gang gikk inn i Libanon?

25.07.2006 @ 02:18
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no
Postet av: Knut Stian Olsen

Tror ikke jeg tar poenget ditt Martin...

25.07.2006 @ 03:13
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Martin

Mitt poeng er at mediene vil gjerne ha det til at den eneste begrunnelsen for det som nå skjer i Libanon er de to bortførte israelske soldatene. Lite nevnes det de flere hundrevis av raketter som har blitt sendt fra Hizbollah mot Israel fra Libanon de siste årene. Den libanesiske regjeringen har ikke gjort noenting for å forhindre dette, selv om de skrev under på en kontrakt på at de ikke skulle tillatte terrorister å operere på grensen mot Israel. Hvordan hadde Norge reagert om Sverige hadde skrevet under på en lignende avtale men det hadde forekommet allikevel? Ikke at dette kan sammenlignes for Israel er et MYYE mindre land- derfor skulle det ikke vært noe problemer for Libanesisk politi å holde orden på Hizbollah. Det gjør heller ikke saken bedre at Hizbollah er med i den libanesiske regjeringen...

25.07.2006 @ 13:27
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no
Postet av: Conad

Martin - det er vel ingen (vestlige ihvertfall) som har kritisert Israel for å forsvare seg mot Hizbollah's raketter og annet påfunn? Poenget her er at IDF's aksjoner ikke står på noen måte i forhold til det som skjer. Man bomber bla. kvartaler med tusenvis av uskyldige for å få has på noen skyldige.Libanon har ikke kontroll over Hizbollah - det vet alle, og derfor er Israels krav urimelige. Det kunne etter min mening vært gjort mer av mange (både FN, Libanon, og "vestmaktene" som USA og EU) for å få bukt med rakettproblemet, men dette er helt hinsides normale reaksjoner.Det er desverre ikke overraskende at du og andre kristne prøver å forsvare Israels mord på uskyldige med at en Islamsk terroristorganisjosjon angriper Israelske sivile. Det kan ikke forsvares, men gir da ikke IDF noen rett til å bombe Beirut's barn? Eller er det greit da.....? Israelere dør jo.

26.07.2006 @ 00:09
Postet av: Martin

Til Conad: Jeg ville aldri forsvart Israels mord på uskyldige mennesker, men palestinske terrorister og Hizbollah er smarte. De har gjerne baser i akkurat de områdene hvor det bor mange sivile, og det er neppe en tilfeldighet. En stor forskjell på Islamistene og Israelerne er at Islamistenes mål som ofest er sivile. I motsetning til det du kanskje skulle tro er jeg imot at Israel gikk inn i Libanon. De kunne gått inn på grensen til Libanon for å stanse terroristene som opererte der, men nå mener jeg at de har gått ALT for langt. Selv om jeg har dette standpunktet, vil jeg samtidig prøve å forstå hvorfor Israel faktisk gikk inn i Libanon. Og som jeg har skrevet, er det ikke bare pga kidnappingen av de to soldatene som så alt for mange faktisk tror.

26.07.2006 @ 00:30
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no
Postet av: Knut Stian Olsen

Når det gjelder ensidig dekning fra medias side; har du lest avisa Dagen Martin? Der kan du snakke om ensidig dekning av konflikten...Forøvrig så leser jeg både norske, europeiske, amerikanske og israelske nettaviser jevnlig. Så jeg tror jeg er noenlunde oppdatert på hva som skjer ;O)

26.07.2006 @ 03:45
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Conad

Bra at du kan se at Israel her er på ville veier, Martin. Har snakka med flere som står last og brast med Israel - og legger all skyld på Hamas og Hizbollah.Jeg er betydelig mindre kritisk til at Israel har gått over grensen, enn jeg er til bombingen av Beirut, Røde Kors og FN's obervasjonspost. Jeg forstår at noe må gjøres for å stoppe rakettregnet.Israels oppførsel er slik jeg ser det helt genial om hensikten hadde vært å verve mennesker til Hizbollah, Hamas og andre organisjasjoner som vil bekjempe Israel med alle midler. Så lenge hensikten er en annen, fremstår vel dette som noe mindre genialt....

27.07.2006 @ 22:34

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1667095