Idiotpolitikk

FrPs utenrikspolitiske talsmann, Morten Høglund reagerer kraftig på at Hamas har gjentatt sin motstand mot fredsforhandlingene og aktivt fortsetter å forsvare selvmordsbomberne. Han krever nå at Norge isolerer Hamas. (Norge IDAG)

Idiotpolitikk kaller jeg dette. Israelernes ran av palestinske skattepenger, handelsblokkade og USA's og EU's bistandsboikott ovenfor palestinerne fører til at Hamas blir en enda mer ekstrem organisasjon. Grunnen til det er selvsagt at Iran lover å støtte Hamas der vi i vesten trekker oss ut.

Større Iransk innflytelse i Palestina = mer vold og terror.

Jeg fatter ikke at vestlige ledere ikke ser at det er dette som blir følgende av vestens politikk. Selvsagt vil Hamas ta i mot Irans penger og støtte med åpne armer, hva skal de gjøre ellers? La palestinerne sulte? Samtidig mister vesten sin påvirkningskraft i de palestinske områdene.

Vesten vil ikke lenger støtte palestinerne, for palestinerne valge feil parti under valget. Det kaller jeg idiotpolitikk...

Kommentarer:
Postet av: Kvinne i Kamp

Kjre Knut Stian!!! Du ligger over meg p "mest aktive"-listen. Dette m jeg gjre noe med ;-) Lov meg at du sakter farten littegranne.... hehe.Klem fra en Kvinne i Kamp

23.02.2006 @ 01:46
Postet av: Knut Stian Olsen

;O)Skal se hva jeg kan gjre med det...!

23.02.2006 @ 01:56
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Martin

Ja, jeg synes ogs at det p ingen mte henger p greip. Amerikanerne og vesten burde gjre enda mer for at palestinerne skal ha det godt, men samtidig m vi sette strenge krav til Hamas.

23.02.2006 @ 12:32
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no
Postet av: Vegard

Dette blir en katastrofe for alle parter...

23.02.2006 @ 23:18
URL: http://v-litangen.blogspot.com/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/803053