Om ETA og om bannere

I dag leser jeg i VG en veldig gledelig nyhet, nemlig den at ETA legger ned våpnene permanent og innfører en våpenhvile. I den norske Wikipedia står det dette en denne organisasjonen: "Euskadi ta Askatasuna (ETA), Baskerland og dets frihet, er en illegal baskisk separatistbevegelse som ønsker å skille de baskiske områdene i Spania og Frankrike fra de respektive land og danne en selvstendig stat."

Så over til noe helt annet. Som dere kan se har jeg lagt ut bannere på denne siden. Det er bare et forsøksprosjekt som i første omgang vil være her i noen få uker og oppdateres jevnlig. Håper dere bærer over med det. Kanskje blir de permanent, kanskje ikke. Det avhenger nemlig av to ting, den ene er at Blogsoft godtar dem og den andre er om de virker etter hensikten, å gjøre meg til en holden mann ;O)

Det har også vært litt dårlig med oppdateringer her i det siste, det skyldes rett og slett familiære forhold (har hatt besøk) og ikke at jeg begynner å bli lei av blogging hvis noen trodde det. Dessuten jobber jeg litt med en større sak som vil komme i den nærmeste fremtid.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/975429