Gratis forslag til ny forbudslov

Om en time eller to nå skal jeg en tur på puben. Der skal jeg - til Kristelig Folkepartis store ergrelse - kose meg med alkoholholdige drikkevarer av ynse slag. Jeg skal også - skrekk og gru - slippe penger på disse forferdelige spillemaskinene samtidig som jeg drikker. Innimellom alkoholen og spillene må man tenke litt på krf-helsa også og gå ut for å trekke litt frisk luft. Da benytter jeg samtidig anledningen til å ta meg en røyk. Takk til Dagfinn (lys i mørket) Høybråten for den uslåelige kombinasjonen av frisk luft og tobakk.

Men la meg komme til poenget. For det er ikke bare alkohol, røyk og spillemaskiner som skaper avhengighet viser det seg. Derfor skal jeg nå komme med et gratisforslag til den godeste Høybråten og andre forbudskåte politikere. VG har nemlig en artikkel "Spilte 15 timer i døgnet" om en gutt som er avhengig av PC, X-Box og Playstation-spilling.

Forslaget mitt til Krf's arbeidsprogram blir da som følger: "Krf vil arbeide for at spill til PC, X-Box og Playstation heretter skal være mindre agressive enn de er per i dag. Krf ønsker et forbud mot slike spill her i landet og vil arbeide for en internasjonal forståelse for at slike spill er helseskadlige og avhengighetsskapende og bør forbys i hele verden. Krf vil at mindre agressive spill som Kabal og Spider skal få bestå omtrent slik de er i dag. Dog med litt midre farge- og mønstervalg på kortstokkene".

Forslaget er gratis og vel gjennomtenkt fra redaksjonen i Min Mening, hvilket vil si meg selv...

Heeey... Hvor er skoa mine... Aaaargh...

Kommentarer:
Postet av: Mathias2

Har du sett under spillemaskinene, kanskje skoa dine str der?

23.06.2006 @ 00:31
Postet av: Knut Stian Olsen

Har ikke spillmaskin hjemme Mathias"

23.06.2006 @ 01:01
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Martin

Hehe, jeg m innrmme at den var bra, Knut ;P

23.06.2006 @ 16:47
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no
Postet av: Knut Stian Olsen

Takk Martin ;O)

23.06.2006 @ 20:18
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1510661