Maktovergrep av overivrige politimenn

Politiet, som i utgangspunktet skal beskytte mennesker mot overgrep og vold osv, har i dag utvist en brutal oppførsel mot en eldre kvinne som kom borti en bil med sykkelen sin. Politimennene, som er ferievikarer, river damen av sykkelen og sleper henne gjennom gatene i Kragerø som om hun skulle ha vært en livsfarlig kriminell.

Dette er intet mindre enn et rått og brutalt maktovergrep fra to polititjenestemenn som er litt vel overivrige i tjenesten. Det er heller ingen unnskylding at de var ferievikarer, for politiet burde vite (og skal lære) at slikt oppfører man seg bare ikke. Vikar eller ei!

Til og med mange tilfeldige vitner meldte fra til lensmann Øystein Skottmyr om den unødige bruken av makt som disse vikarene utøvde uten at det kommer en beklagelse fra dem av den grunn.

Med saken der hvor en vietnameser ble skutt ned av politiet friskt i minne kan vi vel ikke si annet enn at det var heldig for denne damen at hun ikke ble skutt også!

 

kilde: http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=284737


Kommentarer:
Postet av: tone-marie olsen

joda sant det,er nok mange ferske politi folk som skal vise seg,og på den måten utøver makt ovenfor uskyldige mennesker,dem er jo trossalt politi og vi samfunnsborgere må vise dem stor respekt!! ja jøss sier jeg bare!!

25.07.2005 @ 18:38
URL: http://dyrevenn.no
Postet av: Kent

De verste er nok de politi-personene som står og kjeder seg foran ambassader hele dagen. Når det endelig skjer noe der så er det ikke så rent sjelden de totalt overreagerer. En det skal sies noe ustabil mann som ropte litt og skrev noe ufordelaktige ting på fortauet om Bush foran den amerikanske ambassaden her om dagen fikk virkelig føle på kroppen hva som skjer når en politimann ikke har gjort noe annet en å kjele med geværet sitt i noen timer. Han traff bakken med et brak og det eneste han kunne være glad for var at han ikke var en brasiliansk mann i London med stor frakk og et ønske om å komme seg unna?

25.07.2005 @ 22:43
URL: http://www.lordx.org
Postet av: Martin

Helt forferdelig. De burde få en hard straff av sine overordnede for slike enorme "feilvurderinger".

24.01.2006 @ 23:03
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/145467