Ikke send ut Mullah Krekar

For en som er en så liberal person som det jeg er så er det min overbevisning at vi ikke burde sende Mullah Krekar ut av landet. Selv ikke etter den siste tidens uttalelser. Eller kanskje spesielt ikke etter de siste mediebegivenheter i denne saken.

Kom deg ut landet Krekar
(Bildet er hentet fra Trond, som har et annet syn på saken enn meg)

For meg er det nemlig slik at jeg også vil kjempe for verdier og uttalelser som jeg overhodet ikke liker eller kan stå inne for nettopp fordi jeg forsvarer retten til å ha slike meninger og slike holdninger uten at det skal få konsekvenser. Jeg er motstander av at man på grunn av upopulære meninger skal kunne straffes for det.

For meg er det slik at selv ting jeg ikke liker skal jeg som liberale ytringsfrihetsforkjempere godta at eksisterer. Jeg er mot at Krekar skal sendes ut nettopp av disse grunnene.

Og en ting til om Mullah Krekars uttalelser som "Alt for Bin-Laden" etc: Ser ikke politikere, journalister eller andre medbloggere årsaken til at Mullah Krekar kommer med slike uttalelser? Etter disse uttalelsene så er det jo blitt enda vanskligere for Norge å sende ham tilbake til Irak. Det er jo helt åpenlyst at det er nettopp det Krekar forsøker å oppnå med disse uttalelsene her, det er jeg helt sikker på...

Lykke til Mullah Krekar, du har sikkert ikke mange nordmenn med deg, men jeg støtter deg i din kamp for opphold her i Norge og jeg støtter din rett til å mene som du gjør...

Kommentarer:
Postet av: ¨Trond

Har ikke sagt at han bør kastes ut, men oppfordrer han til å resie. e

23.06.2006 @ 15:51
URL: http://trond.weblogg.no
Postet av: Knut Stian Olsen

Jeg vet det Trond, det var derfor jeg valgte å poste det i et eget innlegg i stedet for som kommentar hos deg ;O)

23.06.2006 @ 15:54
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Kenneth A. Dreyer

Så hva er poenget med å holde en terrorist her ? Han gjør jo ikke annet enn å true med terrorkrig, hvordan kan du ta støtte denne tullingen?

23.06.2006 @ 16:06
URL: http://blogg.cypherus.net
Postet av: Martin

Det ironiske er jo at om vi sender ham tilbake til Irak, så vil vi hjelpe terrorismen, så utifra den vinkelen er det lite fristende for min del. På den annen side blir vi jo kvitt en Islamist. Han sier jo selv at han vil ned der å kjempe mot amerikanske soldater. La han gjøre det, sier nå jeg. Om han er så hypp på det, kan han jo bare reise. Er ingen som nekter ham å dra.

23.06.2006 @ 16:45
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no
Postet av: Knut Stian Olsen

Kenneth: Jeg støtter Krekar som menneske Kenneth, ikke det han står for. Men jeg støtter også hans rett til å kunne stå for hva han vil.Martin: Grunnen til at Krekar sier det han sier er fordi det da vil bli enda vanskeligere for Norge å sende han ut. Det er ihvertfall jeg overbevist om at er årsaken til disse uttalelsene...

23.06.2006 @ 20:08
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1514377