Pill råttent innhold

Vi kan ikke slå oss til ro med at sosial nød blir dekorasjon i våre hovedgater. Det er også viktig i forhold til at turismen øker i Oslo på sommeren og hva slags inntrykk utlendinger får av Oslo og dermed av Norge
Byrådsleder Erlig Lae til Dagbladet

Er det ikke helt forferdelig at de stakkars turistene må oppleve noe slikt i hovedstaden? Det er helt for jævlig altså...! Nei her må det sterkere lut til for å få Oslo så skinnende ren som byen i følge Erling Lae burde være.

Sannheten om de sosiale forholdene for de narkomane i Oslo, det vil visst ikke Lae at andre skal få se med egne øyne. Lae vil heller vise frem en falsk fasade av en by der problemene blir stuet vekk og gjemt for turistene som forviller seg til hovedstaden, i stedet for å gjøre noe med problemet.

Når man gjør rent gulvet hjemme feier man ikke skrotet under teppet og håper det ikke kommer frem igjen, men det er nettopp det som er Laes medisin for å vise frem en "skinnende by", fri for de sosiale problemene Oslo står ovenfor. Lae vil gjemme problemet i stedet for å gjøre noe med selve kjernen i problemet, nemlig gi de narkomane et tilbud som hjelper dem til å leve fullverdige liv, med eller uten narkotika.

"Jeg er opptatt av at vi skal ha et byliv som er så trygt at bestemor og barnebarn kan spasere uforstyrret", sier byrådsleder Erling Lae. Jeg er opptatt av at de narkomane skal få et fullverdig tilbud. De narkomane er slett ingen forstyrrende trussel mot bestemor og barnebarn slik Lae ser ut til å tro. En mer plagsom ingrediens i Oslos gater er nemlig alle de jævla selgerne som skal prakke på deg alt mulig drit.

Oslo minner mer og mer om en spansk strand der juggelselgerne florerer...

Og det er ikke selgerne av =Oslo jeg snakker om

"Vi kan ikke slå oss til ro med at sosial nød blir dekorasjon i våre hovedgater" sa Lae. Vel man får den dekorasjonen man koster på seg. Hvis man ikke er villige til å betale for en ny dekorasjon så hjelper det ikke å gjemme den gamle. Råflotthet koster, det holder ikke med billige løsninger.

Kjære Erlig Lae, de som lider i Oslos gater er hverken bestemor, barnebarn eller turister. Det er de narkomane. Der er dem du burde hjelpe. Da mener jeg hjelpe skikkelig, ikke bare pynte på fasaden når innholdet fremdeles er pill råttent...

En eksnarkoman får abstinenser av å se slike bilder gitt.

Bildet er forøvrig stjålet fra Dagbladets artikkel. Fotograf: Truls Brekke

Kommentarer:
Postet av: Erlend

Erling Lae har havnet lengere og lengere ut på glatisen, først Niqab forbudet, så dette...Bra du tar opp saken :-)

25.06.2006 @ 17:00
URL: http://erlendliberal.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1515448