Sykdomstegn i Bushadministrasjonen

- President George Bush begynner å få et alvorlig problem når det gjelder hvordan styre og stell i landet utføres. Det ser ut til at de konservative republikanerne i Bush sin administrasjon og i senatet er en gjeng som tror at ”law and order” kun gjelder for menigmann i USA og at de som sitter på toppen er fritatt.
- Jeg har sakset en liten liste over alvorlige ”blemmer” som har blitt avslørt den siste tiden fra VG:

*Republikanernes majoritetsleder Tom DeLay, er siktet for hvitvasking av penger og triksing med valgkampmidler. I går ble det utstedt arrestordre på ham.

*Republikanernes majoritetsleder i Senatet, Bill Frist, mistenkt for ulovlig aksjehandel.

*En rekke republikanere er også trukket inn i etterforskningen av den konservative lobbyisten Jack Abramoff, som skal ha tatt imot millioner av dollar fra kasinoindustrien.

*Karl Rove, er viklet inn i en pinlig lekkasje som truer med å koste ham jobben. Rådgiver og strateg Karl Rove har allerede måttet vitne fire ganger for komiteen som etterforsker påstandene om at Rove med vilje og på ulovlig vis lekket identiteten til CIA-agent Valerie Plame til flere journalister. Bushs stabssjef Lewis «Scooter» Libby og visepresident Dick Cheney er også trukket inn i det som skal ha vært et forsøk på å så tvil om Plames ektemann, som hadde ytret kritikk mot grunnlaget for Irak-krigen.

- Disse punktene er alle en meget sterk og alvorlig indikasjon på hvilket syn Bushadministrasjonen og det republikanske partiet har på lover og regler og at det er penga som rår.
- Alt kan kjøpes i USA, også politikere, og personer som går i mot Bush effektivt blir stoppet med lekkasjer etc.
- Nå skal det sies at disse sakene ser ut til å bli etterforsket og at de kommer frem i lyset. Det er meget bra, men det er alikevel et sykdomstegn ved Bush og republikanerne sin måte å styre landet på at slikt faktisk skjer.
- Trolig er det en ukultur som har vokst frem i det republikanske partiet over årtier. Vi alle har vel hørt om Watergateskandalen som kostet Nixon jobben og Iran-Contras saken under Reagens presidentperiode. Begge var republikanske presidenter.
- Nå vil kanskje noen hevde at demokratenes Bill Clintons sexskandale også burde tas med, men det er stor forskjell på å være utro mot kona og de sakene som gjelder Watergate (Richard Nixon) og Iran-Contras (Ronald Reagen).

Kommentarer:
Postet av: Trond

Glemmer fangeskandalen i Irak = RumsfeldtAlle kontraktene til Halliburton = Dick ChennyForesten skulle det bare vre rett og rimelig at presidenten fikk seg en avsuging en gang i blandt det hadde stresset han ned mer. Kunne nevnt en rekke politikkere ogw her til lands som kunne ha gjort en langt bedre jobb hvis det var tilfelle.

23.10.2005 @ 13:26
URL: http://trond.weblogg.no/
Postet av: Knut Stian Olsen

Hahaha!!! Det har du helt rett i ja

23.10.2005 @ 17:51
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/326669
Sykdomstegn i Bushadministrasjonen

- President George Bush begynner å få et alvorlig problem når det gjelder hvordan styre og stell i landet utføres. Det ser ut til at de konservative republikanerne i Bush sin administrasj...

782
23.10.2005 @ 03:36