Sosialistene velger for oss

Næringsminister Odd Eriksen (Ap) sier til Dagbladet i dag: "Barnehager er god næringspolitikk. Man får større yrkesdeltakelse, og det fører til at kvinner føder flere barn." Ja, tenkte jeg det ikke. Barn i barnehage, mor/far i jobb uansett om de vil eller ikke høres det ut som i mine ører. Samlebåndsprinsippet.

Videre sier han: "Det vil gå utover vekstkraften til den norske økonomien hvis foreldre skal være hjemme inntil barnet blir to år." Hva med trivselen og harmonien i familien da, betyr ikke den noen verdens ting for sosialister?

Styrer disse sosialistene politikken slik at de setter den norske økonomien i fare om jeg som pappa velger å være hjemme med barnet mitt i 2 år? Hva om jeg velger å være hjemme enda lenger?

Denne påstanden er faktisk ikke sann, fordi det koster staten mye mer om jeg velger å sende mitt barn i barnehage enn om jeg velger å være hjemme med det.

Og så kommer han med det som jeg reagerer mest på. Han sier nemlig: "Det er det som er genialt med det nordiske velferdssamfunnet. Man trenger ikke å velge mellom familie og jobb. Det går faktisk an å kombinere." Ja det er nettopp det som er problemet med denne sosialistregjeringa. Vi skal ikke få velge selv hvordan vi vil innrette våre liv. Vi skal ikke få velge om vi vil være hjemme med barna våre, vi skal ikke få velge mer tid til familie. Neida, vi skal tvinges til å sende barna i barnehage, for barnehager er god næringspolitikk.

"Man trenger ikke å velge..." sier altså Eriksen. Nei det stemmer det Eriksen, for dere sosialister velger for oss. Man KAN IKKE VELGE med den politikken som sosialistene i regjeringa legger opp til, for barn i barnehage er god næringspolitikk.

Hvor det er blitt av Senterpartiet i denne saken om barn og barnehage er litt av et mysterium...

Kommentarer:
Postet av: Knut Stian Olsen

Tallene vil jeg (som jeg har skrevet tidligere) komme tilbake til s snart jeg har ftt de fra Barne- og familiedepartementet, men det er nok bare smre seg med tlmodighet, for de jobber ikke akkurat i et hyt tempo der...

23.11.2005 @ 10:25
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Andreas

Vr s vennlig ikke bruk ordet sosialister om arbeiderpartiet, det partiet var riktignokk en gang sosialister, men ikke i dag.Et sosialistisk parti sender ikke to EU sknaderEt sosialistisk parti gr ikke inn for privatisere statlige selskaper (statoil telenor)Et sosialistisk parti gjennomfrer ikke en pansjonsreform som er s drlig for arbeidereEt sosialistisk parti hadde ikke vrt med p gi rimi hagen 1,8 milliarder i skattelette

23.11.2005 @ 12:05
URL: http://erbest.com
Postet av: Knut Stian Olsen

Et sosialistisk parti sender ikke to EU-sknader, neivel, MEN hva med alle de som har ftt stemmerett etter 1994? Skal ikke de f lov til si hva de mener ved en ny avstemming om noen r?Jeg ser ikke noe galt i privatisering (men det visste du sikkert :o))Pensjonsreformen kjenner jeg ikke godt nok til enda til uttale meg om...Jeg ser ikke noe galt i den skatteletten. Det er ikke slik at RIMI-Hagen bruker de 1.8 mrd p en gedigen fyllefest. De reinvesteres stort sett i andre selskaper for utvikle dem videre og skape nye arbeidsplasser. Om en bivirkning av det er at Hagen blir enda rikere spiller ingen rolle...

23.11.2005 @ 12:39
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: October

Angende pensjonsreformen...Det ligger vel mer i sosialisters natur benekte konomiske problemstillinger og skyve regningene foran seg, ja :)(Usaklig kanskje, mer saklige innlegg har jeg en del av i bloggen min - men det tar snn tid :)

23.11.2005 @ 13:52
URL: http://october.motime.com
Postet av: Martin

Sosialister er bare snille og tenker p alle andre da...jaaada( merk deg en rliten sarkasme i mitt budskap )

23.11.2005 @ 14:58
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/424329