Henrette fanger på Guantanomo...?

Jeg hadde tenkt å ta en liten pause på noen få dager i bloggingen nå, men det var før jeg kom over denne saken her i Dagbladet: "En endring av det amerikanske militærets regler åpner for at fanger som sitter fengslet utenfor USA, kan henrettes. Det spekuleres på om dette betyr at USA vil begynne å henrette Guantánamo-fanger".

Dette kommer desverre ikke overraskende på meg at de vil endre reglene slik at de kan begynne å henrette fanger utenfor USA. George W. Bush er jo en av de mest henrettelseskåte presidentene USA har hatt på mange år.

Henrettelser er og blir forkastelig uansett hvilket motiv som ligger bak en slik beslutning. Særlig forkastelig blir det hvis man har tenkt å henrette fanger på f.eks Guantanomo. Åpenhet og innsyn i de "rettsprosessene" som ligger til grunn for de innsatte ved Guantanomo er påfallende fraværende, og å begynne å henrette disse fangene er "helt på jordet".

Vi vet nemlig ingenting om disse fangene har fått en rettferdig rettssak, om de har hatt skikkelige muligheter til å forsvare seg og om de har hatt skikkelige forsvarere eller om det kun har vært summariske rettsaker, hvis det har vært rettsaker overhodet...

---

Sånn...! Nå tar jeg forhåpentligvis noen dager bloggfri...

Kommentarer:
Postet av: Martin

Nok, en gang; forkastelig. George Bush er like kristen som jeg er satanist.

25.01.2006 @ 00:09
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no
Postet av: Roy

Er President Bush en kristen mann?Det tviler jeg meget sterkt på. President Bush er kanskje den mest antikristelige presidenten USA noengang har hatt!Vet dere forresten at President Bush er medlem av det satanske Skull and bones?

29.09.2006 @ 20:47

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/649081