Rapport fra Andeby etter Plutos nederlag

Det lød et hjerteskjærende ul over ellers så fredelige Andeby i dag da det ble kjent at Pluto faktisk er en dverg. I dag har nemlig astronomer bestemt at Pluto er en dverghund og ikke en normal hund. ”Hvorfor det egentlig er astronomer som har bestemt dette er helt uforståelig for oss, det er regelrett en skandale” sier Andebys borgermester i en kommentar til Andebypostens reporter nå i dag. ”Dette burde det da være eksperter på hunder som skulle tatt stilling til og ikke astronomer som ikke har greie på hunder” uttaler han med harme i stemmen.

Hovedhunden selv, Pluto, og Mikke Mus har i dag gått i dekning på ukjent sted og har overlatt kontakten med pressen til sin kollega i politiet, politimester Fiks. Politimester Fiks sier i en første pressemelding at Mikke Mus er helt knust etter denne deklassifiseringen av hunden hans til en dverghund. ”Hele Andeby føler med herr Mus og Pluto i denne tunge stunden” sier han.

Også onkel Skrue har engasjert seg i denne vanskelige saken. Skrue donerte nemlig hele 10 øre (nei ikke lykketiøringen) til Andebys fremste astronomer for at de skulle stemme for at Pluto skulle få beholde sin status som normal hund og ikke en dverg.Men til ingen nytte for den tapre dverghunden.

Ikke alle i Andeby er like lei seg for denne dvergifiseringen av Pluto. ”Endelig har denne snushunden fått passet sitt påskrevet” mener B-gjengen, for tiden hospiterende i Andeby fengsel etter en skyteepisode på Andeby Brygge nå på søndag. ”Den hunden betyr bare trøbbel” sier de og får umiddelbart støtte fra Svarte Per og Spøkelseskladden som også hospiterer på det samme stedet. Også den notoriske kriminelle Ørnulf Ørn er svæt glad for denne degraderingen. ”Denne snushunden burde vært tatt av hundefangeren for lenge siden og aldri sluppet ut igjen” mener han.

Andebyposten har i hele dag forsøkt å få en kommentar fra Donald Duck, men det viser seg at han er umulig å få liv i. ”Onkel Donald sover så å si hele tiden, særlig på dagtid” sier hans tre kjekke nevøer, Ole, Dole og Doffen. ”Men vi synes alle at dette er en trist dag, særlig for Pluto og Mikke” sier de i kor.


Kommentarer:
Postet av: Ronny Kjelsberg

Svrt fornyelig. Jeg vil likevel ppeke en liten leif: Svarte-Petter, mener du vel? Svarte-Per er et kortspill (selv om det er Svarte-Petter som har ftt ren av vre svarte-per i disney-versjonen av spillet).Jeg er forvrig enig i degraderingen av Pluto (planeten). All slags smgrus som svever ute i rommet kan ikke f planetstatus - da ville vi fort hatt 1,5x10^3 planeter... Pugg den guderekka du...

25.08.2006 @ 10:55
URL: http://www.omicronline.org/site
Postet av: Knut Stian Olsen

Selvsagt er det Svarte-Petter...Men hvis ikke mine mattekunnskaper (sic) er helt p jordet (sic igjen) s blir det omtrent 1500 planeter.Og ja, som den astronomiinteresserte og universinteresserte personen jeg er (http://knutstianolsen.weblogg.no/vitenskap/) s er jeg enig i at deklassifiseringen av Pluto er det eneste rette. Alts planeten Pluto, ikke hunden ;O)

25.08.2006 @ 11:31
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Knut Stian Olsen

Eller kanskje det bir 3 tusen 3 hundre og litt? Hmmm lenge siden jeg gikk p skolen s kanskje jeg burde oppdatere mattekunnskapene mine litt;O)

25.08.2006 @ 11:33
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Knut Stian Olsen

Forvrig fant jeg bloggen din frst n og fant den s interessant at den ble linket til umiddelbart :)

25.08.2006 @ 11:38
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1885212