Kritikkverdig innblanding

(NA24) "Det er spesielt at regjeringen er så tydelig inne i forhandlingene. At de så direkte går inn og overstyrer statens forhandlingsleder er spesielt. På et tidspunkt var det fire ministere inne i bildet, sier Knut Aarbakke til NA24 [...] Politisk analytiker og redaktør for nettstedet politiskanalyse.no, Aslak Bonde, bekrefter at det er uvanlig med en såpass sterk involvering. Han mener det henger sammen med at det er helt naturlig at regjeringen ikke tålte en stor LO-streik."

Regjeringen hadde ikke tålt en omfattende LO-streik, mener politisk analyktiker Aslak Bonde.

Jeg synes ikke det er det minste rart at regjeringen vil vise at de er "handlekraftige. Kritikkverdig, men ikke rart all den tid det er kommunister forkledd som sosialister og LO-sjef som er med i styre og stell. Desverre folkens, forhandlinger er ikke rette veien med disse folkene i regjering. Det er statlig (les politikerne i regjering) styring som er mantraet til denne regjeringen. Da hjelper det ikke med forhandlinger, hvis ikke resultatet passer til regjeringens syn...!

Min Mening mener at denne typen handling fra en regjering er med på å undergrave forhandlingssystemet vi har i dag mellom stat og kommune på den ene siden og arbeidstakerne på den andre.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1351567