Diskriminering av jenter i de norske hjem

VG skriver i dag om en sak som burde passet bra på bordet til likestillingsminister Karita Bekkemellem. Etter all mediaomtale og debatter om likestilling i regjering så trenger hun en sak å fronte for å få litt "goodwill".

Saken er den at jenter stjeler mer alkohol fra foreldrene enn det gutter gjør. MMI har utført en undersøkelse for Sosial- og helsedirektoratet og der går det frem at halvparten jentene stjeler alkohol fra foreldrene, mens det for guttene bare er en tredel som gjør det samme.

Årsaken er ifølge VG-NTB at jentene antakelig har strengere regler hjemme og at de sjeldnere enn gutter får alkohol av foreldrene for å ta med på fest.

Jeg forventer at likestillingministeren tar tak i denne saken og sørger for at også jentene får med seg nødvendig mengde med alkohol på fest. Dette er en soleklar diskriminering av jenter i hjemmene som likestillingsministeren må ta tak i umiddelbart.

Kommentarer:
Postet av: Trond

Jeg m bare innrmme at hvis jeg noen gang fr en datter kommer jeg ogs til vre meget streng.

26.10.2005 @ 17:27
URL: http://trond.weblogg.no/
Postet av: Knut Stian Olsen

Jeg ogs Trond, jeg ogs...:o)

26.10.2005 @ 19:00
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/338304
Diskriminering av jenter i de norske hjem

VG skriver i dag om en sak som burde passet bra på bordet til likestillingsminister Karita Bekkemellem. Etter all mediaomtale og debatter om likestilling i regjering så trenger hun en sak å fron...

782
26.10.2005 @ 02:46