Klø dere i rævva...!

"Biskop Børre Knudsen og hans prester i «Den norske kirke i eksil» lyser statskirkens biskoper i bann" skriver den kristne avisa Dagen på nett i dag.

Jeg, yppersteprest og spirituell leder i "kirken som ikke eksisterer" ler meg i hjel av Børre Knutsen og hans bannlysing. Jeg vil også oppfordre alle medlemmene i "kirken som ikke eksisterer" til å klø seg i rævva for Børre, som en gest til hans holdniger til mennesker...

Børre Knutsen

Målet er å få Børre til å klø litt selv og bare vi klør hardt nok så kan Børre helbredes til å klø også. Så hva venter vi på? Gå gjerne ut og klø for å spre budskapet...!

(bildet er stjålet fra NorgeIDAG)


EDIT:

Aksjonen "klø deg i rævva" er selvsagt startet for å få Børre Knutsen til å innse at han er et rasshøl

Kommentarer:
Postet av: Martin

Har ikke sansen for måten du tar det opp på men når det er sagt, har Jeg heller ikke sans for måten Børre Knutsen tar sin mening opp på. Men han trekker frem et veldig godt poeng; nemlig at man kan ikke gå ifra guds ord bare fordi det ikke er moteriktig. Når kirke og stat skilles, blir det gjerne en hel del splittelse mellom de kristne også. Jeg tror frimenighetene vil bli styrket i den sammenheng. Noe jeg ser på som veldig bra. Det er forskjell på å ha et gammeldags syn på hvordan ting skal være, og på det å fordømme andre fordi de ikke følger samme synet. Man må såklart si at andre gjør feil utifra ens egen lære, men det er ikke dermed sagt at de som gjør slike feil, forstår at de faktisk synder og går imot gud. Og dèt er viktig å trekke frem.Mange forstår ikke viktigheten av de retningslinjene Gud har gitt oss.

27.01.2006 @ 14:07
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no
Postet av: Knut Stian Olsen

Børre Knutsen er vel i likhet med Torp en av de mest fremtredende fordømmende innenfor norske kirkesamfunn...

27.01.2006 @ 14:18
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Martin

Til Knut Stian: Ja, der har du rett. Og dèt skremmer meg også.

27.01.2006 @ 14:26
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/659529